A moim zdaniem to wcale nie jest jednoznaczne, bo jak ktoś chce to i cywilny będzie hucznie świętował.
Mi się marzy kościelny, ale właśnie kameralny, bez weselicha, taki cichy, spokojny i tylko nasz.
nie, no oczywiście... każdy robi jak chce....
ja nie chciałam ani weselicha ani wielkiego zamieszania wokół tego wydarzenia... miało być skromnie i w małym gronie (i tak byłam zaskoczona ilością gości na samym ślubie)
nie miałam też ochoty na kościelną szopkę (bez urazy)
Dlatego uważam, że nasz ślub był super. Dziś mam wrażenie że był bardzo dawno temu.... choć to niecałe 2 tygodnie dopiero. Nic się nie zmienia między mną a R. - i to jest to!!
Rosemary dziękuję
Ja bym z jednej strony chcaial taki malu skormny slub, ale z drugiej nie przeszkadza mi jakies tam weselicho. Niech sie rodzice, babcie, ciocie, wujkowie uciesza
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 29 Luty 2008, 17:08
Niedługo my z A pójdziemy do USC zarezerwować termin Myślimy jeszcze jak rodzinie powiedzieć że to będzie CYWILNY!!! i to jeszcze bez Wesela
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 29 Luty 2008, 17:51
Powiedziałam tacie prosto z mostu to stwierdził że sobie żartuje Pewnie zrozumieją jak będziemy o tym ślubie informować oficjalnie
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3239
Wysłany: 29 Luty 2008, 17:52
milijka napisał/a:
Powiedziałam tacie prosto z mostu to stwierdził że sobie żartuje Pewnie zrozumieją jak będziemy o tym ślubie informować oficjalnie
hehehe
coz ... rodzice czesto maja inny point of view... aczkolwiek... potem UCZĄ sie mniej lub bardziej rozumiec tzw INNE decyzje :D:DD: trzymam kciuki
Wysłany: 1 Marzec 2008, 14:00
pyza napisał/a:
migottka napisał/a:
trzymam kciuki
Ja też, żeby przypadkiem nie robili niepotrzebnych problemów.
No i żebyście czekać na termin długo nie musieli
Dziękuję aczkolwiek myślę że z cywilnym to nie będzie aż tyle czekania Mam przynajmniej taką nadzieję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum