Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 14 Luty 2008, 22:07
ufff a tak sie bałam ze nie bedzie sie wam podobała dziekuje za pozytywne opinie ja jestem w niej zakochana jutro ide do tej babki, ma mi przyniesc materialy pokazac koronki i wogole omowic szczegoly wiec jeszcze news dojdzie jakis
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 15 Luty 2008, 21:40
Jeejku jak mi miło dziewczynki kochane Dziekuje buziaki dla was ;* No wiec byłam dzisiaj u tej krawcowej, babka jest niesamowita, przyniosla dokladnie taki material i taka koronke jaka jest na zdjęciu, wszystko mi wytłumaczyła elegancko bardzo jestem zadowolona. Tylko teraz cena...powiedziala ze na bank suknia bedzie kosztowała 2,500 zł jak myslicie nie za duzo? i 700 zł zaliczki ( ktora wpłace chyba w marcu bo teraz nie bardzo z kasą) a w przyszłym tygodniu jestem umowiona z krawcowymi ze sposabelli ktore szyły suknie mojej kuzynce, pojde tam chyba tylko gwoli ścisłości zobacze co one powiedzą i ile powiedzą
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 15 Luty 2008, 22:09
2500 to chyba umiarkowana cena... pamietam jak 5 lat temu za swoja placilam ok 2000 A ta sukienka warta jest tej ceny... w koncu to twoja wymarzona no i slub bedziesz miala tylko raz w zyciu
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum