Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 21 Maj 2008, 07:27
pyza napisał/a:
milijka napisał/a:
opuncja napisał/a:
ależ chciałabym być tak jak TY w fazie przygotowań....
a ja nie Dla mnie to jest za dużo nerwówek przy tym
milijko, a jak tam u Was z tym ślubem w końcu? Bo ja trochę się pogubiłam
Tutaj jest o ślubie Oleczki (może nas nie zbije ) My jeśli nie będzie wesela to ślub będzie w październiku jeśli z to jakoś pod koniec przyszłego roku A co do tego czy wesele będzie to jesteśmy w trakcie rozmów z rodzinkami Ale zdania są różne (zresztą tak jak myślałam)
Oleczko, na pewno ze wszystkim zdążycie Ech lubię oglądać śluby
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 21 Maj 2008, 07:31
a ja się wczoraj dowiedziałam, że moja koleżanka bliska zaręczona i ślub (3mam mocno kiuki dziś za nich) w sierpniu prawdopodobnie super!! po prostu chcą jak najszybciej nic nie goni. a raczej nikt
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 21 Maj 2008, 07:34
opuncja napisał/a:
a ja się wczoraj dowiedziałam, że moja koleżanka bliska zaręczona i ślub (3mam mocno kiuki dziś za nich) w sierpniu prawdopodobnie super!! po prostu chcą jak najszybciej nic nie goni. a raczej nikt
Moja znajoma tez tak zrobiła Teraz ustalili datę na 5 lipica tego roku Super
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 21 Maj 2008, 07:37
nom
super super
Mój ma takie też poglądy, mówi - jak zaręczyny, to pon nich, jakieś 3 msce i ślub a ja sobie myślę z przerażeniem - nie zdążę wybrać/uszyć sukienki...... ale to chyba fajnie tak w miarę szybko ślub po zaręczynach.
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 25 Maj 2008, 20:29
Ok wrocilam z wojazy po Ukrainie to teraz juz moge wrocic do dyskusji Garnitur kupilismy w salonie z modą meską, a konkrtnie w sklepie gdzie sa tylko tzw "slubne" garnitury i wybor dosc szeroki. Jutro maja go wreszcie przywiezc i bedziemy ustalac poprawki
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Wysłany: 26 Maj 2008, 13:58
no dobra - to zadam pytanie z serii głupich pewnie - czym różni się garnitur kupowany na ślub, na którym mężczyzna jest np. gościem, a ten na ślub, w którym wystąpi jako pan młody? no nie czaję tej subtelnej pewnie różnicy ... (oprócz ceny)...
moim zdaniem to bardziej kwestia dodatków, bardziej "strojna" kamizelka, często w innym kolorze niż garnitur, jeszcze nie widziałam pana młodego w krawacie, coraz częściej jest to fular, takie drobiazgi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum