Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Ślub Oleczkii-odliczamy do 18.10.2008
Autor Wiadomość
Oleczkaa 
Moderator

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 28 Maj 2008, 11:43   

heheh opu moj tesc zadal to samo pytanie ;) ale tak jak mowi Emilcia to kwestia koloru, czesto materiału oraz dodatków. Ale słuchajcie co wam powiem jak sie wku**** Garnitur mial byc na przedwczoraj zamowiony wychodzony, przychodzimy (akurat nie bylo wlascicielki byl tylko jej maz) chlop oczy wystawil nie wie nic o zadnym garniturze, poprostu wysadzilam w kosmos ten sklep, ten gosc niewiedzial jak sie tlumaczyc za ta glupia babe i niewiedzial jak mi w oczy spojrzec, powiedzialam ze im wystawie odpowiednia opinie o sklepie... no i zostalismy na lodzie, cale miasto objechane nigdzie ale to nigdzie nie ma takiego garnituru, ehh teraz musimy jechac gdzies dalej, warszawa moze łódź... no co za kraj, co za ludzie, znowu sie wkurzylam :kwasny:

DiBi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 23 Czerwiec 2008, 12:50   

Oluś i jak postępy?

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...

opuncja 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 23 Czerwiec 2008, 18:16   

Oleczko,
prawdopodobnie (ofiicjalnego zaproszenia jeszcze nie posiadam) będę się bawić na weselichu tego dnia, co stan cywilny zmieniać będziesz również i TY :)
:mrgreen:

[ Dodano: 23 Czerwiec 2008, 19:17 ]
Oleczko,
prawdopodobnie (ofiicjalnego zaproszenia jeszcze nie posiadam) będę się bawić na weselichu tego dnia, co stan cywilny zmieniać będziesz również i TY :)
:mrgreen: moja koleżanka zaręczyła się w ... pod koniec czerwca. i mają ślubik i weselicho wtedy. tak sobie zamarzyli :D

Oleczkaa 
Moderator

Wysłany: 25 Czerwiec 2008, 21:00   

No juz teraz jestem troche wolniejsza wiec moge popisać :) Nareeeeeszcie doczekalismy sie na granitur, jest sliczny srebrny błyszczący, do tego srebrna wzorzysta kamizelka z musznikniem,białe buty super mój przyszły małżonek wyglada jak hrabia ;) teraz zamawiamy zaproszenia tez fajne takie średniowieczne mozna je zobaczyc na www.papierczerpany.com.pl albo jakos tak ;) no i rozpoczynam poszukiwania staniczka i butów do pierwszej przymiarki :)

kasik25 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 13:41   

Fajnie Oleczko :)
Widze ze bedziecie miec weselicho w stylu :D

Oleczkaa 
Moderator

Wysłany: 30 Lipiec 2008, 09:40   

Widze ze troche was tu zaniedbałam, wiec odrazu przepraszam, postram się poprawić...Ostatnio nie ma mnie wogole na necie tyle zajec ze i na kompa czasu nie ma.

Sytuacja ślubna wgląda następująco... zaproszenia juz rozdajemy, z mojej rodziny ok 90% juz rozdane, teraz rodzina mojego mężusia ale ich zastac to jak wygrac w totka ;) kupiłam staniczek, boooska bardotka, nie rozklapia biustu tylko ładnie go trzyma ;) Ale z butami to była chyba najwieksza jazda ;P zamowilam sobie buty w necie...na zdjeciu super sliczniutkie no bajka poprostu. Wiecie co przyszło? jakis koszmar poprostu...rozklapciałe łapcie a nie pieknosci ze zdjecia ;) No nic odesłałam i czekam na zwrot pieniedzy. Ale za to jakie cudeńka sobie kupiłam u nas w mieście...ahhh jak dobrze ze tamte mi sie nie podobały ;) Obrączki juz zamowione, do odbioru w tym tygodniu. Jakie sliczne, klasyczne połokragle 5mm. Kupilismy w aparcie zawsze to pewniej niz u zwyklego jubilera.W srodku mojej obraczki jego imię i data slubu a w srodku jego obraczki moje imie i data slubu ;)
Spisalismy protokol przedlubny, pierwsze zapowiedzi juz poszly teraz nauki, kurcze nie mamy bardzo czasu chodzic na te nauki, niewiem jak my sie z tym wyrobimy... a tu jeszcze tyyyyyle do zalatwienia.

No to mam nadzieje ze sie zrechabilitowalam bo juz wam opisalam wszystko i nie zwracajcie uwagi na bledy bo pisalam szybko ;)

DiBi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 30 Lipiec 2008, 09:42   

Oleczkaa napisał/a:
klasyczne połokragle 5mm

mamy chyba te same, też w aparcie :)

A powiedz, jak suknia? No i na ile osób weselicho?

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...

opuncja 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 30 Lipiec 2008, 09:42   

no to Oleczko już wielkimi krokami do ślubu :)
czas zleci szybko :) ale extra, że już najważniejsze załatwione.
a jaka sukienka? :)

Oleczkaa 
Moderator

Wysłany: 30 Lipiec 2008, 09:47   

DiBuś to napewno mamy takie same :rotfl:
a suknie juz kiedys tu pokazywalam :) model ze USA natomiast ja szyje ja poprostu, bo powiedzieli ze i owszem sprowadza, cena ok 5 tys i mam kupic to co przyjdzie wiec dziekuje bardzo ;) 5 sierpnia mam przymiarke pierwszą wiec narazie to i tak malo zobacze ;) A weselicho planujemy na ok 120 osob

DiBi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 30 Lipiec 2008, 09:50   

Ale fajnie :)
Kurczę, a moze ja urodze 18.10 (ostatnio tak wg usg wyszło) :mrgreen:

Odpowiedz do tematu