Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 22:24
Olcia, jaaaaaaaacie, to już tuż tuż!
strrrasznie czas leci, wszystko na pewno będzie cudowne, Wy będziecie pięknie wyglądać, tylko wypocznij troszku Kochana, bo jeszcze padniesz tuż przed i co będzie?
żartuję oczywiście.
wiem, że ślub to wiele biegania i załatwiania, ale mam nadzieję, że pochwalisz się nam zdjęciami i z jakąś wódeczką weselną wpadniesz
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2255 Skąd: Radom
Wysłany: 13 Październik 2008, 23:28
Wlasciwie to juz za 4 dni
Ale powiem wam jednak że te przygotowania weselne są męczące... Bardzo dużo drobiazgów do załatwienia, w kościele biurokracja gorsza jak w urzędzie ( tam byliśmy tylko raz, a w kościele już chyba z 10 razy ) i na tym jeszcze nie koniec, jeszcze jedna spowiedz przedślubna i dostarczenie reszty papierów do kościoła. Pozatym od rana do wieczora jeżdzę i coś załatwiam,kupuję itd... kończymy remont w domu ( a wiecie jak to jest przy remoncie ) muszę pamiętać o najdrobniejszych rzeczach jak np płyn do czyszczenia kuchenek, po grubsze rzeczy jak nowe dywany ( nie wpominajac o nowych meblach )
W środę idę do fryzjera na farbowanie włosów, potem odbieram moją sukieneczkę a po południu zjeżdzają pierwsi goście Więc od środy się zacznie chyba już na serio stres
mam taki chaos w głowie że nawet ciężko mi opisać te wszystkie szczegóły
Boję się o pogodę bo zapowiadają 10 stopni i może pokropić, a poprzedni weekend był taki ładny...
W piątek rano pazurki, a w sobotę od rana fryzjer,kosmetyczka, zdjęcia, błogosławieństwo, ślub, wesele i po herbacie jak to się mówi
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5119 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 14 Październik 2008, 17:47
Olu, będę się bawić niemal jak u Ciebie bo też mam weselicho u mojej koleżanki w sobotę
będzie DOBRZE!
moja z kolei twierdzi, że już nic nie ma w zasadzie do załatwiania
podziwiam ją - zaręczyli się w maju - pod koniec jakoś . decyzja - może by tak w tym roku ślub.. ??? no i zorganizowali
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2255 Skąd: Radom
Wysłany: 14 Październik 2008, 21:05
tak wszystko wyglada pieknie ale... dzis telefon i szok - brat ojca nieżyje... zmarł nagle , na zawał, na 3 dni przed moim weselem... niewiem wogole co mam wam napisac...
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum