Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 25 Październik 2008, 16:35
dzieki migottko
hehe Opu do dzieła, warto oj warto
jak znajde taka dluzsza chwilke to wam wszystko tu opisze, tylko chcialabym sie pochwalic wam juz fotkami, a jeszcze ich nie mam wlasnie, postaram sie je szybko zalatwic i zaraz wam wstawie ;*
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 7 Listopad 2008, 16:22
Odebrałam juz fotki od fotografa Wklejam tu narazie kilka, bo chciałam wam powiedzieć że ich jest 1600 sztuk z samego pleneru i wesela, z kościoła i błogosławieństwa niewiem jeszcze ile bo jeszcze ich nie mam
Tu macie kawałek pleneru, zmarzłam jak psiak, zimno było cholernie i zmeczyłam się niesamowicię bo to 3 godziny pozowania, reka tu głowa tam, noga gdzie indziej itd Ale teraz chciałabym jeszcze raz Ehhh ja to nie moge ogladać tych zdjęć bo zaraz mi łzy w oczach stają a w głowie huczy melodia "...ale to już było..."
Teraz obejrzyjcie sobie kawałeczek wesela...Cudnie było goście się wybawili, same pozytywne komentarze, salwy śmiechu, momenty wzruszenia tak jak np przy podziękowaniu dla rodziców, mój tata jak zwykle niezrównany, mowę przepiękną wygłosił tak że aż ledwo się powstrzymałam od łez wzruszenia
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum