Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 4 Luty 2007, 23:42
no i mój fryz z tyłu
pokazałam tylko fotki, na których nie zgrywaliśmy się bo reszta to robienie sobie jaj
także niech wizerunek pozostanie nienaruszony
trochę wypinałam brzuszek na niektórych fotkach, ale to dlatego że nic nie jadłam a przez cały dzień wypiłam chyba ze 100 litrów wody mineralnej
Zdjęcia nie wyszły najlepiej tym bardziej że zdegustowałam jeszcze całą butelkę szampana przed wyjściem bo niestety tam pili tylko wódkę a ja nie dam rady
jak będą już te ładne profesjonalne fotki to coś może wsadzę wtedy będzie chociaż jakiś urok
Bardzo ładnie wyszłaś i masz piękny dekolt (lubie gdy tak kosteczki wystają...)!
ja tak samo nie mam takich
a z tymi kieckami to tez sie kiedys zastanawialam- jakbym taka miala to caly czas bym zerkala czy mi sie nie odbsuwa..
mojej kumpeli kiedys sie zsunela jak ją chlopak tak zalotnie przez reke przerzucil
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 5 Luty 2007, 20:33
hehe nie wiem czemu nie zsuwała się mimo małego biustu ale jakoś się trzymała
a nie uśmiechnięci bo to zdjęcia do pokazywania dla ludzi reszta te śmieszne i te na których się zgrywamy i robimy głupie rzeczy i miny to tylko do albumu i niech tak zostanie bo by mi wstyd było że robie takie głupoty
poza tym nie za bardzo chciałam zaświecić dla babć i cioć i koleżanek z pracy mamy i teściowej metalowym uśmiechem wolałam mieć kilka zdjęć takiego marginesu bezpieczeństwa
a M. ma 20 lat jest w moim wieku no tylko, że w technikum dlatego
a wygląda poważnie czy ja wiem dla mnie to On zawsze będzie miśkiem do przytulania
ti ru ri ru dzis ja baluje. Moja własna studniówka. Mam wielką nadzieje, ze będę się dobrze bawić...bo wiele stresów, nerwów i łez kosztował mnie ten bal >. Trzymta kciuki, bo jak się nie wybawie to planuje ...yyy nie wiem co, ale dramatycznie zabrzmiało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum