Wiem ze pare dziewczyn z forum ma w tym miesiacu 100dniowke..
Ja nie mam ani butow, ani sukienki ani pomysłu na fryzure
Po strój jade w sobote do 3miasta, siostra mi pomoze a fryzura? nie mam pojecia!
Moze mi ktos dotadzic? w necie zadnych prawie zdjec nie ma, jedyne co znalazlam to we fryzurach slubnych tą, ale boje sie ze tak jak ktos tam pisal szybko sie rozwali
mam długie włosy, wiec jest pole do popisu.. aktualne zdjecie.. nie sa podatne na krecenie i mam proste, wiec loki odpadaja..
myslalam o takim hmm.. rozpuszczone wlosy i kucyk, nie wiem jak to sie nazywa? agatka? i zeby te kosmki byly postawione.
Hilfee
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Styczeń 2006, 16:06
Fryzura na górze bardzo ciekawa ale znając życie to zeby tak pięknie wyglądała musiałabyś siedzić i nie ruszać głową
Masz bardzo ładne włosy i skorą są trudne do kręcenia, ja bym je zostawiła rozpuszczone. Upiąć grzywkę na gładko z przedziałkiem z boku a reszta niech luźno lata.
Moje włosy tez nie są podatne na róznego typu zabiegi. Na swojej studniówce tez miałm długie luźno rozpuszczone włosy i sie niedenerwowałam przynajmiej ze mi loki klapną zanim dotre na bal.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Najlepiej wybierz się do fryzjerki i zapytaj, co moze Ci zaproponować. Mozesz też poprosić tę, do której chodzisz pocinać włosy, czy mogłaby Ci zrobić jakąś na próbę. Ta, którą pokazujesz jest ładna, ale albo zaraz się rozleci, albo posklejana środkami typu lakier juz taka ładna nie będzie.
No i jest też opccja pomocy bardziej uzdolnionej fryzjersko kolezanki, która może Ci nawet kilka fryzur próbnych zrobić i wybierzecie coś
A skoro piszesz, że nie masz pokornych włosów, staraj się wybrać coś, co nie wymaga skomplikowanego kręcenia itd.
Miłej zabawy dziewczyny i czekam na zdjęcia
wiesz, jak mialam studniowkę, to moje włosy były za łopatki i też miałam problemy z ich uczesaniem. Ale fryzjerka poradziła sobie świetnie Powiedziałam jej, że moje włosy nie są podatne na żadne układanie i zrobiła mi fajna fryzurkę z rozpuszczonych A więc polecam wizytę w dobrym salonie
ojeju jeju dziekuje :smt003
hmm.. w sumie zawsze mialam takie dluugasne.. geste i dosyc grube..
jak dbam? hmm uzywam szapmonu elseve pomaranczowego + jedwab w płynie :] no i jakos tak sie wyhodowały..
ale musze przyznac, ze juz mi sie znudzily.. ale farbowac nie zamierzam!
EDIT
a co do fryzur to chodzi mi o cos takiego
tylko mniejsza ta bobka
na drugą moze zrobie tak jak pisalam na poczatku, czyli agatke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum