o tak tak [smilie=ok2.gif] czekamy na foto
Ja myślę ze nie przyćmisz panny młodej,sukienka jest bardzo elegancka i przy tym skromna,więc tak jak wypada Ja tylko się zastanawiam czy kolor dobry dla Ciebie?! chociaz ze zdjęć jakie wklejamy tutaj,duzo wywnioskowac nie mozna...
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 7 Październik 2006, 15:20
wlasnie nie wiem widzialam na jaki kolor sie zdecydowac, Nie chcialam nic ciemnego wiec wybrałam Pudrowy róz jest ladny zobacze jak bedzie na mnie leżał ten kolorek Suknia wydaje mi sie odpowiednia bo tak jak mowi Drrr jest elegancka i taka prosta, nie ma zadnych dodatkow. Wiec raczej bedzie ok. mysle ze wtorek, sroda suknia powinna dojśc wiec zabiore ją do tego mojego i zrobi mi mała sesje
Wysłany: 7 Październik 2006, 15:29
ja tam wole bardziej delikatne. Bede świadkowa wiec musze sie wyrozniac od innych gosci, a pewnie goscie beda w bardziej ciemniejszych kolorkach , bordo i takie tam
a na weselach serio przeważa bordo
Wysłany: 7 Październik 2006, 15:51
Ostatnio rozmawialam z moim bratem Sam mi powiedzial ze jestem osobą zaraz po pannie młodej ktora powinna bardzo ładnie wygladac Wiec nie moge wygladac jak zwykły gość Tylko tak wyjątkowo
Ciekwe ile na tym weselu bedzie bordo
Co racja to racja, swiadkowie muszą być ubrani bardzo elegancko. Podobno róż i biel to kolory dla pani młodej, ale jeśli wiesz że nie będzie mieć sukienki w różowym kolorze to czemu nie, mnie się tak sukienka którą wybrałaś bardzo podoba.
Wysłany: 7 Październik 2006, 19:37
Hmm... pierwsze słysze zeby róż byl zarezerwowany dla Panny Młodej chyba ze wybrala sobie suknie w takim wlasnie kolorze to wtedy tak.
Z tego co wiem to wlasnie świadkowa powinna wybierać jakies jasne pastelowe kolory, bo te ciemniejsze beda odwracały uwage od Panny Młodej. Najcześciej sie spotkałam że suknie świadkowych miały odcienie róży, rozmytych błękitów , lilii czy tez fioletów. Ale co kto woli
Wysłany: 7 Październik 2006, 20:42
jak byłam na ostatnim weselu to Panna młoda wyróżniała się bo tak jest zawsze a świadkowa też bo tylko ona miała taki specyficzny kolor sukienki zielony wpdający w seledynowy...kolor śliczny
większość osób miała ciemne sukienki ale jakoś kilka młodszych osób też miało jasne między innymi ja więc chyba z kolorami róźnie bywa...
ale zgadzam się że świadkowa powinna mieć sukienkę jasną i myślę Renatko że będziesz się w swojej super prezentowała a nikt CIę nie pomyli z Panna młodą bo wiadomo że jej biała suknia się z daleka świeci...a jesli nawet Panna młoda będzie wyglądała gorzej od Ciebie to chyba nie Twoje zmartwienie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum