Mnie się wydaje,że Midian ma racje.
Posty Przeborki mają wydźwięk jakby facet był/mieszkał z Midian tylko dla wspólnego spania Jak pośpi pare dn i osobno to naprawdę nic mu się nie stanie.
I zdecydowanie TAKI foch jest uzasadniony. Ja strzeliłam mini focha wczoraj za to że mój polazł z kumplami na Predatora (mnie się nie chciało ) a co dopiero jakby mi gadkę o desce walnął w sylwestra, co innego gdybyście oboje jeździli. (Ja bym chętnie takiego sylwestra na stoku i desce spędziła )
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 29 Grudzień 2007, 22:23
Każdy ma prawo do innej metody
Małe wyjaśnienie mojego podejścia:
Cytat:
Rozmowa tak, foszenie nie.
Tak napisałam, bo uważam że w tym przypadku jeśli najpierw porozmawiają będzie lepiej, niż jak Midian się 'naburmuszy' a on {przecież to facet!} będzie musiał sam do wszystkiego dochodzić. A jak porozmawiają, to albo będzie już dobrze i foszenie będzie niepotrzebne {oby!} albo foszenie będzie JUŻ niepotrzebne, bo nie będzie do kogo foszyć {oby nie.}.
I've made myself clear now <I hope>
Chyba że foszyć dla zasady żeby pofoszyć Ale to niczego nie rozwiązuje.
Ależ ja z nim porozmawiam. A potem będzie miał karę, żeby wiedział za co i nie robił takich głupot w przyszłości.
Bo jak się wkurzę i pójdę z nim do łóżka to nie będzie to miało żadnego efektu.
my w koncu mielismy spanie we wroclawiu, mielismy isc na rynek a jak sie zmeczymy to na domowke. a tu dupa, moja kumpela sie pochorowala, w koncu jade na emergency party do gutentaga (dobrodzienia ;>) z ludzmi z liceum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum