Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 1 Styczeń 2008, 21:09
u nas super. impreza sie w sumie pozno zaczela, wiec o polnocy wszyscy byli akuratni
moje wrazenia - zaryzykuje ze najlepszy Sylwester byla swietna atmosfera, nikt sie nie spinal, wszyscy byli sobie życzliwi duzo jedzenia, picia, palenia i tańców czyli tak jak powinno być.
[ Dodano: 1 Styczeń 2008, 21:19 ]
a, no i bawiliśmy się przy świetnej muzyce, takiej naszej
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2383 Skąd: miasto moje
Wysłany: 1 Styczeń 2008, 22:47
racja ula ja sie trochę spielam potem, bo położyłam sie na kanapie w celu regeneracji, ale nieopodal głównego głośnika, a głośnosc łącznie z basami wprawiła mnie w okropna irytacje, ale potem mi przeszło
fajnie było, fajnie. i dobrze nam sie spalo razem
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 2 Styczeń 2008, 10:17
dlatego ja stałam z tyłu
widzę Rosel że impreza przednia była. lata 70?
ja się dziś obudziłam z porażającą liczbą zakwasów w moim ciele. chyba najlepszy dowód, że się impreza udała.
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3786 Skąd: warszawa
Wysłany: 2 Styczeń 2008, 11:36
u nas było czadowo!! tańczyłam prawie non stop do 5. rano, ale tak jak kasik - mam problem z poruszaniem się do dzisiaj. strasznie bolą mnie plecy.
ale było super
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 2 Styczeń 2008, 12:47
a mnie bolą pośladki
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 2 Styczeń 2008, 14:00
Moj Sylwester w tym roku też w pełni pozytywny! Drugi raz z rzędu, jestem w szoku
Impreza się udała, choć głownie spędziłam ją w kuchni na paleniu szlugów i rozmowach. Tańce były na samym końcu, gdy już bylam mocno pod wpływem i zwisało mi to, że spadają mi buty
A po 4 ulotniliśmy się do mieszkania babci B. i dalszy ciąg nowego roku obchodziliśmy sami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum