Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester
Autor Wiadomość
d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 31 Grudzień 2005, 16:55   

a my z racji tego ze nikt nie ma ochoty na zabawe po tym co sie ostatnio stało rezygnujemy z wyjscia do klubu i posiedzimy w swoim gronie,pojemy popijemy,powspominamy i na koncu pewnie poplaczemy

SunFlower 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 31 Grudzień 2005, 17:37   

Powidziałam Mojemu, że chcę abyśmy tego sylwestra spędzili osobno...

Koleżanka do mnie przyjechała. Siedzimy u mnie, balujemy a o 12 idziemy na rondo poskładać sobie życzenia z nieznajomymi :) .

sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 1 Styczeń 2006, 10:15   

Cytat:
Powidziałam Mojemu, że chcę abyśmy tego sylwestra spędzili osobno...

Konflikty konfliktami, ale mnie by coś takiego ostro zraniło To taki OT

No i jak było?
Siedzieliśmy u Mojego, jego mama miała urodziny, więc tam taka mała impreza rodzinna była ;) Piliśmy z nimi niedobrą wódkę (spiryt rozrabiany Karmi z dodatkiem cukru waniliowego :P ). Po 23 zaszyliśmy sie na troche w pokoju ;) Przed północą wyszliśmy wszyscy przed dom na uliczkę, gdzie się mnóstwo ludzi kręciło. Wypiłam prawie całą butelkę ruskiego szampana z gwinta do godziny 00:05 ;) Puszczaliśmy petardy i potem trochę się ze znajomymi pośmialiśmy. Wróciliśmy do domu, dalej siedzieliśmy z rodziną. Przyszła jedna ciotka, nabita jak biszkopcik. Ciągle wznosiła toasty, śpiewając przy tym sto lat i jodłując :lol: Przed spaniem jeszcze parę miłych chwil sam na sam :oops: :wink: 3 godzinki snu i oto jestem.

em 
Oficjalny "Psycho Somek"
na słodko-kwaśno

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 1 Styczeń 2006, 14:13   

byliśmy w malym gronie, które się niebywale zgralo:) Najpierw w domu posiedzielismy i wypiliśmy troszkę, później wyszliśmy na rynek zobaczyc te cholernie marne sztuczne ognie... wrócilismy do domu na piechotę przy okazji tarzalismy się w sniegu:D no i resztę nocy spędzilismy przy piciu, zabawie i rozmowach:) Nad ranem z Kocurem poszaleliśmy w łóżeczku:)
Forever more

milusza 
Moderator

Wysłany: 1 Styczeń 2006, 14:22   

a ja miałam mieć w romantyczny wieczor we 2, a w rezultacie byłam na 2 imprezkach-pijackie jak nie wiem (ale ja po ostatnich wyskokach trzeźwiutka jak niemowlę)...do domu dotarliśmy kolo 3...troche snu, reszta leniuchownie w łożeczku-POZYTYWNIE :D

SunFlower 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 1 Styczeń 2006, 16:23   

Na początku myślałam, że będzie troche nudno, ale na całe szczęście się myliłam :lol: .
Siedziałyśmy u mnie z koleżanką. Działy się rzeczy o któych nie śmiem pisać :oops: (wszystko przez tą małą wariatkę :wink: ). Potem poszłyśmy na rynek i z obstawą wrociłyśmy do domu...
To tak w duuużym skrócie :lol: .
Będzie to napewno niezapomniany sylwester :D :!:

A i chora jestem oczywiście dzisiaj :evil: z wiadomego powodu :roll: ...

Nofret 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2 Styczeń 2006, 10:05   

U nas impreza tez sie udała. Tańce hulanki swawole do białego rana.
Całkiem miła nocka, nogi jeszcze dziś mnie bolą.
Do domu wróciliśny ok 6-30. 8)

Intense
Zadomowiony użytkownik

Wysłany: 2 Styczeń 2006, 11:24   

U nas było świetnie! Byliśmy w klubie w Sopocie. Było mnóstwo znajomych,także z mojej uczelni,ale inni też. Miałam prześliczną sukienkę i fantastycznie się czułam. Wytańczyłam się,wyśmiałam i nagadałam za wszystkie czasy. Bawiliśmy się do 6,byliśmy (mój M.,Jego kumpel i ja) ostatnimi ludźmi opuszczającymi lokal :) Potem jeszcze pojechaliśmy do kumpla do domu,jedliśmy pyszne hamburgery,piliśmy wino,gadaliśmy,było strasznie śmiesznie i oglądaliśmy Jego zdjęcia z podróży (Dominikana,Jamajka,Wenezuela,Peru,Chile....) :D :D W łóżku wylądowaliśmy ok 8,było już jasno...jeszcze trochę się pobawiliśmy :oops: i spać.

pyza 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Wysłany: 2 Styczeń 2006, 14:02   

hmmm.....moj sylwester byl bardzo o dziwo udany. spotkalismy sie w zwyczajowym licealnym gronie. siedzielismy przy stole, pilismy gruszowa wódke i bylo bardzo milo. niestety nowy rok okazal sie do dupy. obudzilam sie w potwornym humorze i nic tylko ryczalam. podejrzewam, ze to przez to, ze zapomnialam wziac pigulki i to mnie troche rozstroilo. niemniej nieprzyjemnie przywitalam nowy rok i jesli bedzie teraz caly taki, to mam mowiac krotko przechlapane :O

landrynka1732 
Za późno na leczenie

Wysłany: 2 Styczeń 2006, 15:19   

a u mnie Sylwester minął super :D wytańczyliśmy się na imprezie u kolegi :D a nowy rok przywitaliśmy na podwórku puszczając i przy okazji patrząc na fajowskie frajerwerki :D no i mogę go zaliczyć do udanych :D

Odpowiedz do tematu