Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester
Autor Wiadomość
sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 28 Grudzień 2005, 18:32   Sylwester

Już niektóre z Was chwaliły się, gdzie się wybierają, zbierzmy więc może w jedno miejsce ;)
Ja najprawdopodobniej spędzę go u kuzynki mojej przyjaciólki, gdzie będziemy: kuzynka+jej chłop, przyjaciólka+jej chłop, taka jedna znajoma, ja+Mój.
Tak jakoś spokojnie ;)

DiBi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 28 Grudzień 2005, 19:33   

3 lata z rzędu robiliśmy w akademiku na 40 osób.
w tym roku robimy w mniejszym ciutkę gronie na stancji- a o 24:00 wypad na górkę z której widać całe misto no i fajerwerki :D
takie skromne plany

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...

nomu
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 28 Grudzień 2005, 19:54   

Do kumpla na domowa impreze :D a ile ludzi będzie to nigdy nie wiadomo do końca :D

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 28 Grudzień 2005, 20:17   

ja najprawdopodobniej spędzę tylko z chłopakiem jakoś pewna osoba nas w bambuko zrobiła :wink:

em 
Użytkownik Weteran
na słodko-kwaśno

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 28 Grudzień 2005, 20:40   

Ja i Jacek, przyjaciółka - Karola i jej facet - Piotrek, siostra Jacka - Ania i jej chłopak - Grzesiek zbieramy się w mieszkaniu Grześka, pijemy coś na rozgrzewkę... wychodzimy na Rynek... Oglądamy sztuczne ognie, wymrażamy się porządnie, wracamy do mieszkania Grześka i pijemy do białego rana:)
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.

reenatka 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 28 Grudzień 2005, 23:51   

Ja prawdopodonie ide do kolegi mojego kumpla :) razem z Bijka :)
a jak to nie wypali to bedziemy szly z moim bratem :) tez gdzies do znajomych tak kameralnie :) ale alkoo bedzie sie ostroo lało :)

"ZE SPRZĘTEM NIE JESTEŚ DLA NIKOGO WZOREM! JEŻELI WALCZYSZ - RÓB TO Z HONOREM"

SunFlower 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 28 Grudzień 2005, 23:58   

Ja miałam jechać z moim chłopakiem gdzieś tam do jego znajomych. Truł mi o tym głowe już od 2 tygodni.Robiłam przez kilka dni podchody do rodziców żeby mnie puścili a temu się nagle odwidziało i pisze żebyśmy spędzili sylwka sami u mnie w domu :? .
W końcu będzie tak, że ten dzień przesiedzę sama w pokoju :smt019 .

bonnie_blue 
Moderator
Wróżka Jeżynka

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 29 Grudzień 2005, 06:58   

SunFlower napisał/a:
Ja miałam jechać z moim chłopakiem gdzieś tam do jego znajomych. Truł mi o tym głowe już od 2 tygodni.Robiłam przez kilka dni podchody do rodziców żeby mnie puścili a temu się nagle odwidziało i pisze żebyśmy spędzili sylwka sami u mnie w domu :? .
W końcu będzie tak, że ten dzień przesiedzę sama w pokoju :smt019 .

Mam bardzo podobna sytuacje :cry: :?
Miałam jechac w gory, ale temu mojemu sie nagle odwidzialo i teraz udaje, ze jest chory. On chce zebym przyjechaal do niego, ale ja nie chce (jego rodzice wracaja po 24 i glupio mi bedzie tam spac). On nie moze do mnie przyjechac bo "jest chory". Sylwestra spedze z Cyrylem, Bobkiem, paczka chipsow i telewizorem :cry: :smt089

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 29 Grudzień 2005, 11:19   

No ja tez bede w domciu z moim meżem i córeczką bo nie mamy jej niestety z kim zostawic :? ale z drugiej strony to jej pierwszy Sylwester wiec moze lepiej by rodzice :D byli razem z nią. W koncu ma dziecinka dopiero 4 miesiące. Chyba miałabym wyrzuty sumienia gdybym ją gdzies zostawiła samą.
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

milusza 
Moderator

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 29 Grudzień 2005, 14:37   

a ja mam 3 propozycjie :lol: i wszystkie tak samo beznadziejne :roll: ...zaczynam się zastanawiać czy nie lepiej było by gdybym wraz z moim nowych chłopem zostali w domu...

Odpowiedz do tematu