Wysłany: 8 Sierpień 2005, 19:12 Ubranie Panny Młodej
No właśnie - jakie suknie się Wam podobają Tradycyjne białe, czy też inne kolory Jednoczęściowe, czy też gorset ze spódnicą Welon, "diadem" czy tylko kwiat we włosach
gdybym teraz zdecydowała się teraz na ślub na 100% nie byłby to gorset prosta, ale jednocześnie piękna sukienka...na cieniutkich ramączkach...długaśny welon marzy mi się...
mnie sie podoba ecru
poza tym miałam białą z tyłu gekolt z wyciętym sercem, pełno koralików (taka moda)
teraz pewnie wybrałabym gorset i prosta suknie
wtedy nie było mnie stac
odziwo w 1000 zmiesciłam sie z cywilnym i koscielnym (ubranie)
7 lat temu... ja oszczęsnie podeszłam do tego
sama nawet wykonałam makijaż właosy fryzjerka w domu...ale o tym moze inny wątek
ja nigdy do slubu nie pojde w białej bo bardzo nie lubie tego koloru.dla mnie jest taki bezosobowy!
bedzie to albo kremowa albo ecru
zadnych falbanek,cekinkow koraliwkow!!za to bardzo szeroka spodnica na kole bedzie pokryta koronka w ktoryms z tych kolorow ! góra?!bardzo krociutki rekawek,tylko leciutko zaslaniajacy ramię.i nie welon tylko wianuszek z kwiatuszkow jeszcze nigdzie czegos takiego nie widzialam ale to dobrze bo chce zeby ktos mi ja uszyl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum