no nie musi,bo ma męża.
a u was sie trzyma trumny w domu czy gdzies w kostnicy?
i czy robi sie zdjęcia ze zmarłymi?
mojej kolezance jak umarł dziadek w szpitalu(to było w podlaskim i to ten dziadzio ktoremu smierc wysniłam) to zabrali go do domu i lezał w pokoju w trumnie.a ona razem z nim i siostra spały w pokoju [smilie=boje_sie.gif]
z kolei u drugiej kolezanki w rodzinie robi sie zdjeciami ze zmarłymi.otwiera sie trumnę ,wszyscy staja koło niej i pstryk.widziałam takie zdjęcie i o zgrozo.
z tym trzymaniem Zmarłych to nie wiem bo miałam 3 latka jak zmarł Jeden z Domowników.. i nie chodzę na pogrzeby więc się nie unteresuję,, ale podejrzewam, ze są w kostnicy.
a co do zdjęc- nigdy w zyciu u nas nic takiego nie bylo. tata raz sie wkurzyl, bo ktos narobil zdjec Jego Mamie jak lezala w trumnie. widzialam je przez przypadek. masakra nie powinno sie robic takich fotek! no chyba ze ktos lubi
_________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie...
Ja też nie miałam jeszcze pogrzebu bliskiego członka rodziny,ale sadze ze trzyma sie ich w kostnicy. Zdjec tez sie raczej nie robi.Ale u mnie na wsi sa takie zdjecia i to w albumie rodzinnym.ISTNY HORROR!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum