Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5119 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 28 Kwiecień 2008, 18:41
dzięki Mogottka
fajnie fajnie wyglądałam nie powiem.
a najlpesze na poprawinach się okazało :O wchodzimy a tam panna młoda w takiej jak moja, tylko złote kwiatki i na ramiączkach hahahahahaha...
dobrze, że w mojej byłam na weselichu
to to 1. wesele zaliczone:) kolejne 7 czerwca... a potem dopiero jakoś pod jesień.. 3 kolejne
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 942 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 10 Maj 2008, 07:40
mi też sie szykuje jakieś wesele w rodzinie, i juz mam nawet pomysł co ubiore, spróbuje wam to opisać (szyć bedzie mi kuzynka co jest krawcową):
pamietacie taka reklame ery co koleś chodził na kurs tańca? i potem tańczył na koncu z zoną czy tam jaką partnerka, chciał ją zaskoczyć ze potrafi tańczyć, no i ona miała taka czerwoną sukienke, plecy odkryte i taka do kolan zwiewna, w pasie przylegająca
LOL ale mam schizo
no i do tego czarne dodatki: buty, a do włosów czarna skorzana opaska
Idziemy na wesele w weekend, a że nie chodzę zazwyczaj na takie imprezy to nie wiem co założyć.
Do wyboru mam:
1. spódnica do kostek z tafty w kolorze starego złota, do tego góra dopasowana, czarna w z małymi rękawkami, dłuższa z przodu ciut w fasonie gorsetu
2. spódnica za kolano w kształcie trapezu z brązowej satyny w żółto-złote koła różnej wielkości przeplatające się + ta sama góra co w 1
3. sukienka bawełna/wiskoza do kolana czarna w brązowo-białe kwiaty, odcięta pod biustem, z głębokim dekoltem i rękawkami motylkami, z wiązanymi sznureczkami w pasie z tyłu.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5119 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 26 Maj 2008, 19:27
oj cięzko doradzić.
bo wydaje mi się z obserwacji wesel, że chodzi się w tym, w czym się dobrze wygląda.
a cięzko doradzić mała mi, jak nie widzimy CIĘ jak wyglądasz w tych zestawach.
wklej może cos
mnie też czeka wesele następne - 7.czerwca... soon.
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum