Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 1 Wrzesień 2005, 20:51
ja pozwoliłabym mojemu miśkowi upić się w trupa bo to w końcu taki ostatni wieczór jak napisałyście wyżej użalania się nad Jego losem
a striptizerka czemu nie...ale tylko patrzeć,a nie dotykać! bo ja chyba też za bardzo zazdrosna jestem
Nawet mojego Miśka o opinię zapytałam i zgodził się ze mną, że dotykanie to już zdrada. Poza tym powiedział mi, że po co facetowi, który ma brać ślub potrzebne coś innego od patrzenia? Patrzenie to jeszcze zabawa i taka tradycja swoją drogą A jeśli facet zdecydował się, żeby się ożenić to z pewnością nawet to wybitnie mu nie jest potrzebne
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 3 Wrzesień 2005, 18:12
Co powiecie na to:
Moj kochany mial wieczor/dzien kawalerski taki:
Faceci zabrali go na paint ball i wsadzili go w stroj kroliczka. No i musial przed nimi uciekac bo w niego strzelali...
No a potem impreza
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Kikker>> bombowy pomysł, smieszny i przyzwoity
wybaczcie panie, ale ja nawet na striptizerkę bym nie pozwoliła
nie że się boje że byłby wobec mnie nie w porządku
ale po pierwsze "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal"
po drugie, sam mówił, że mnie ma do oglądania, dotykania itp więc niech się tego skrzetnie trzyma
Wysłany: 11 Wrzesień 2005, 16:49
Zgodziłabym się na striptizerkę pod warunkiem, że cały show odbyłby się w do tego przeznaczonbym klubie, a nie prywatnym mieszkaniu!
Takie zamawianie panienki do domu kojarzy mi sie z niczym innym jak z....no wiecie .
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 11 Wrzesień 2005, 21:14
hehe Sun Flower z jednej strony się zgadzam ale z drugiej strony to zdaje mi sie że w klubie nie zrobi to aż takiego wrażenia jak domu
co nie znaczy że ja bym pozwoliła na striptizerkę w domu, chyba że zdobyłabym jakieś konkretne argumenty za tym... ale to trzebaby było wiel się namczyć żeby przekonać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum