ja się domyślam że zostanę poproszona jak we wrześniu wyjedziemy sobie gdzieś na jakis tydzień tak czuję nosem. Z reszta wiem z pewnego źródła że mój M kupił już mi pierdzionek
więc będziemy tylko we 2-je. a oficjalne myślałam że zrobimy... ale chyba nie - niech się teściowie na ślubie poznają - po co se nerwy psuć wcześniej
a M chce jeszcze po zaręczynach poprosic moją mame o moją rękę - więc przyjdzie jeszcze z kwiatkami dla ,mnie i mamy do mnie do domu
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 16 Sierpień 2005, 22:21
ale fajniutko... ja też już tak chcę
chyba będę Ci zazdrościć...
ale w sumie my mamy po 18 lat...więc chyba dla Nas za wcześnie jeszcze
ale za to się wyżyjemy
Widzisz landrynka, podobna sytuacja
Ja też mam niecałe 18, on skończone 20. Za wcześnie A szkoda
Chociaż jak tak teraz sobie myślę, to moja mam by go chyba miotłą przegoniła (albo odkurzaczem ) jakby teraz przyszedł ją o moją rękę prosić I ma rację - jak na razie przede mną matura i trzeba by się na jakieś studia dostać
Dodatkowo, jeśli o tym nie myślałaś, to jeśli Twój chłopak nie pracuje to skąd miałby mieć kasę na pierścionek? Od rodziców? Nie wiem jak jest Mój w sumie pracuje, ale i tak ciągle bez kasy chodzi Rodzicom musi kasy część dawać, bo u nich mieszka ciągle, a resztę wydaje głównie na samym początku jak ją dostaje (najczęściej wybiera się na zakupy i kupuje sobie ciuchy no i razem też wydajemy Razem potrafimy tak kasę przepieprzać )
a mnie marzy się taki prosty pierścionek z białego złota z jakimś białym oczkiem (tzn. np. brylancik )
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 18 Sierpień 2005, 11:04
hehe sknerek w sumie masz rację...kasę bierze od rodziców bo dopiero maturę będzie miał za 2 lata, ja za rok...a wspólne życie planujemy dopiero kiedy pójdziemy na studia albo w ich czasie...więc trochę dużo poczekam... tym bardziej że obojejesteśmy w tym samym wieku i było by ciężko...
AniuR nie martw sie tylko poganiaj chłopaka no co On daj mu do zrozumienia, że już czas na Was
_________________ 4659390
"weekendowa narzeczona"
Ostatnio zmieniony przez landrynka1732 18 Sierpień 2005, 11:06, w całości zmieniany 2 razy
w sumie tak bo jest dużo uśmieszków i jęzorków, ale tekst mnie zbił z tropu zwłaszcza że ostatnio - tak jak napisałam borykam się z problemami i nrwica mie łapie
Toksynka napisał/a:
W sumie
ale AniaR powinna sie bo jest mlodsza i w ogole i robi przykrosc kolezankom niezameznym ktore nie widza konca stanu niezamenosci [smilie=mruga.gif] [smilie=jezyk2.gif] [smilie=zeby.gif]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum