Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaręczyny - pierwszy krok we wspólne życie
Autor Wiadomość
opuncja 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 17:55   

też marzę...... ;) kiedyś się spełni.. spełni się :D

rosel 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 18:25   

Cytat:
jak juz przejdziemy przez miłość romantyczną do trzeciej fazy - związku kompletnego to pewnie mi minie także ja narazie to mówię tak teoretycznie
a wczoraj na psychologię naczytałam się o tym rozwoju związku miłosnego dlatego tak to teraz zagmatwałam

Mnie tam nic nie minęło :jezor:

Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego
L.Tołstoj

milijka 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 18:37   

Mi też nie Mieszkamy razem już 2 lata i nadal nie mam dość wspólnych chwil:)

Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

landrynka1732 
Za późno na leczenie

Wysłany: 7 Styczeń 2008, 21:31   

dlatego ja tak lubię sobie o tym pomarzyć...bo to piękna rzecz jak takie zakochanie nie mija z czasem i że można spędzać z tą osobą dużo więcej czasu niż wcześniej :)

a tam nie chodziło o to ze komuś mija tylko, ze to uczucie juz przybiera inna postac :D taką doroślejszą :P w skrócie mówiąc :)

pinix 
Gaduła

Wysłany: 12 Luty 2008, 18:44   

uwielbiam czytac sobie ten topic !! ciueszyc sie Waszym szczęściem dzis mam ochote przeczytac go od deski do deski chyba trzeci juz raz :) i marzyć sobie marzyć:)

opuncja 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 12 Luty 2008, 21:08   

ja też lubię go czytać :) pinix kiedyś go zdominujemy :)

milijka 

Wysłany: 12 Luty 2008, 21:14   

opuncja napisał/a:
pinix kiedyś go zdominujemy :)

hehe oby oby dziewczyny :-D :-D
my już wstępnie ustaliliśmy że ślub będzie w te wakacje... nie musimy się spieszyć bo stanęło na tym że nie robimy wesela.... Będzie tylko cywilny
a kościelny z jakimś obiadkiem lub skromnym przyjęciem jak uda nam się finansowo temu podołać może za ok 2 lata

Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

migottka 
Oficjalny "Psycho Somek"
PoLtErGeIsT

Wysłany: 12 Luty 2008, 22:04   

milijka napisał/a:
my już wstępnie ustaliliśmy że ślub będzie w te wakacje... nie musimy się spieszyć bo stanęło na tym że nie robimy wesela.... Będzie tylko cywilny
a kościelny z jakimś obiadkiem lub skromnym przyjęciem jak uda nam się finansowo temu podołać może za ok 2 lata

jak dla mnie bomba musze przyznac :) rozsadznie i z rozwaga...no i byc moze dlatego ze nie przepadam za weselami..bo mam wrazenie ze ciezko zarobiony grosz jest polykany z kazda goraca potrawa przez gosci,... nie to ze jestem sknera, daleko mi do tego ale zbyt ciezko mi to przychodzi w zyciu zeby pozwolic zgrai gosci zjesc moj dobytek...

live for the moments that take your breath away..

mała mi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 12 Luty 2008, 22:41   

migottka napisał/a:
no i byc moze dlatego ze nie przepadam za weselami..bo mam wrazenie ze ciezko zarobiony grosz jest polykany z kazda goraca potrawa przez gosci,... nie to ze jestem sknera, daleko mi do tego ale zbyt ciezko mi to przychodzi w zyciu zeby pozwolic zgrai gosci zjesc moj dobytek...

Jakaś straszna gorycz przez Ciebie przemawia migottko :roll:
Ja też nie przepadam za weselami, ale rodzinie Mojego bardzo zależy na weselu i będziemy je mieli i zapłacę za swoją część sama, bo już jestem w tak zacnym wieku, że głupio brać od rodziców i mam nadzieję, że mimo, że nie lubię takich imprez to później będę miło to wspominać i cieszyć się, że jednak miałam.
A wesele i tak podobno się zwraca ;)

milijka 

Wysłany: 12 Luty 2008, 23:59   

mała mi napisał/a:
Jakaś straszna gorycz przez Ciebie przemawia migottko :roll:

To raczej nie gorycz tylko realia
Moja siostra miała wesele na prawie 140 osób z czego od nas było 40 no i teraz moi rodzice maja jeszcze 2 lata kredyt do spłacania już nie mówię ile będzie miał młody mąż i w sumie to jakoś historia w stylu zastaw się a postaw się nam nie odpowiada
Dziwie się osobom które maja mało kasy i robią weselicha bo trzeba się rodzinie pokazać (rodzinie jak rodzinie ale jeszcze sąsiadom znajomym itd- tym bardziej na wsiach)
Ślub może być skromny a mimo to piękny bez wesela
A za zaoszczędzone pieniążki kupimy sobie nasze pierwsze wspólne autko dokonamy niezbędnych remontów żebyśmy mogli zacząć to nasze wspólne życie :)

Odpowiedz do tematu