jak juz przejdziemy przez miłość romantyczną do trzeciej fazy - związku kompletnego to pewnie mi minie także ja narazie to mówię tak teoretycznie
a wczoraj na psychologię naczytałam się o tym rozwoju związku miłosnego dlatego tak to teraz zagmatwałam
Mnie tam nic nie minęło
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 18:37
Mi też nie Mieszkamy razem już 2 lata i nadal nie mam dość wspólnych chwil:)
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 21:31
dlatego ja tak lubię sobie o tym pomarzyć...bo to piękna rzecz jak takie zakochanie nie mija z czasem i że można spędzać z tą osobą dużo więcej czasu niż wcześniej
a tam nie chodziło o to ze komuś mija tylko, ze to uczucie juz przybiera inna postac taką doroślejszą w skrócie mówiąc
uwielbiam czytac sobie ten topic !! ciueszyc sie Waszym szczęściem dzis mam ochote przeczytac go od deski do deski chyba trzeci juz raz i marzyć sobie marzyć:)
Wysłany: 12 Luty 2008, 21:14
opuncja napisał/a:
pinix kiedyś go zdominujemy
hehe oby oby dziewczyny
my już wstępnie ustaliliśmy że ślub będzie w te wakacje... nie musimy się spieszyć bo stanęło na tym że nie robimy wesela.... Będzie tylko cywilny
a kościelny z jakimś obiadkiem lub skromnym przyjęciem jak uda nam się finansowo temu podołać może za ok 2 lata
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3590
Wysłany: 12 Luty 2008, 22:04
milijka napisał/a:
my już wstępnie ustaliliśmy że ślub będzie w te wakacje... nie musimy się spieszyć bo stanęło na tym że nie robimy wesela.... Będzie tylko cywilny
a kościelny z jakimś obiadkiem lub skromnym przyjęciem jak uda nam się finansowo temu podołać może za ok 2 lata
jak dla mnie bomba musze przyznac rozsadznie i z rozwaga...no i byc moze dlatego ze nie przepadam za weselami..bo mam wrazenie ze ciezko zarobiony grosz jest polykany z kazda goraca potrawa przez gosci,... nie to ze jestem sknera, daleko mi do tego ale zbyt ciezko mi to przychodzi w zyciu zeby pozwolic zgrai gosci zjesc moj dobytek...
no i byc moze dlatego ze nie przepadam za weselami..bo mam wrazenie ze ciezko zarobiony grosz jest polykany z kazda goraca potrawa przez gosci,... nie to ze jestem sknera, daleko mi do tego ale zbyt ciezko mi to przychodzi w zyciu zeby pozwolic zgrai gosci zjesc moj dobytek...
Jakaś straszna gorycz przez Ciebie przemawia migottko
Ja też nie przepadam za weselami, ale rodzinie Mojego bardzo zależy na weselu i będziemy je mieli i zapłacę za swoją część sama, bo już jestem w tak zacnym wieku, że głupio brać od rodziców i mam nadzieję, że mimo, że nie lubię takich imprez to później będę miło to wspominać i cieszyć się, że jednak miałam.
A wesele i tak podobno się zwraca
Wysłany: 12 Luty 2008, 23:59
mała mi napisał/a:
Jakaś straszna gorycz przez Ciebie przemawia migottko
To raczej nie gorycz tylko realia
Moja siostra miała wesele na prawie 140 osób z czego od nas było 40 no i teraz moi rodzice maja jeszcze 2 lata kredyt do spłacania już nie mówię ile będzie miał młody mąż i w sumie to jakoś historia w stylu zastaw się a postaw się nam nie odpowiada
Dziwie się osobom które maja mało kasy i robią weselicha bo trzeba się rodzinie pokazać (rodzinie jak rodzinie ale jeszcze sąsiadom znajomym itd- tym bardziej na wsiach)
Ślub może być skromny a mimo to piękny bez wesela
A za zaoszczędzone pieniążki kupimy sobie nasze pierwsze wspólne autko dokonamy niezbędnych remontów żebyśmy mogli zacząć to nasze wspólne życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum