no, ja własnie w zeszłym tygodniu na prochach byłam bo mi się od złego siedzenia w pracy jakaś "bo.... za" przyplątała. Szukałam tu pomocy, ale jej nie było <żart> Na szczęście miły lekarz mi pomógł, bo chodziłam jak kaczka z wysuniętym kuprem, i nawet leżeć nie mogłam
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 26 Październik 2005, 21:20
Jej jak mnie bolą plecy ratunku od czego to mzoe byc? w szkole mamy takie krzesła jak w biurze i siedzimy nanich bardzo długo czy to moze byc przyczyna? niedlugo zwariuje albo sie wcale niepodniose z krzesla,smaruje sie ketopromem ale nic niepomaga
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 26 Październik 2005, 22:59
Oleczkaa probuj sie rozruszac. Mimo ze cie boli uzywaj plecow jak najwiecej. I naq kazdej przerwie poruszaj sie, pochodz. Wszystko poza siedzeniem. No i wez sobie apap
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 929 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 21 Styczeń 2006, 13:18
polacam joge...serio ja umierałam z bólu czasami jak do domu wracała. przez miesiąc poćwiczyłam i było świetnie. teraz musiałam przestać i znów boli jak cholera =/
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum