Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 25 Maj 2006, 21:55 dziwne objawy....
od wczoraj mam dziwne jakies objawy. tzn. odczuwam pobolewanie w piersiach, tzn. w klatce piersiowej, ale to nie od serca.
raczej czuję się ,jakbym miała zapalenie oskrzeli... ale ból ten czuję tylko od przodu, "w plecach" nie czuję go juz ;/
jakies takie to dziwne...
jak oddetchnę głębiej, trochę jakby gorzej, tzn. czuję, jakbym miała własnie chore oskrzela.... ale ogólnie nie mam gorączki, nic... może z lekka pokaszliwuje. ale niewiele. zastanawiam się, czy to nie alergia moze. niby nie mam żadnej stwierdzonej, ale ... kto wie??? dziwne tototo...
ktoś wie czym to się je?
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 25 Maj 2006, 22:08
ale ja czuje dyskomfort w "przodzie".... i po prostu padam ze zmęczenia. a mój Mężczyzna mówi, że to moze od stresu (ostatnio masę go miałam).... to takie jakby raczej przeziebieniowe ale bardzo dziwne........
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 26 Maj 2006, 08:23
wiesz Opuncja, gdyby to byla inna dziewczyna to bym jej powiedziala - nic sie nie martw, to nic, ale przez to ze ty masz juz klopoty z serduchem to bym sie wybrala do lekarza tak na wszelki wypadek. Jesli to tylko grypka, to milo sie zaskoczysz. Ale lepiej na zimne dmuchac, zwlaszcza ze jestes przy tym zmaczena. Idz do lekarza, prosze
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wysłany: 26 Maj 2006, 16:51
dzięki, Kikkerku. też się chwilkę zastanawiałam, czy to nie serce. Ale dzisiaj mi przeszło. Wyspałam się porządnie, wypoczęłam, może faktycznie to jednak zmęczenie i stres, który ze mnie wyłaził powoli... na razie jest OK. Jakby co na pewno polecę do kardiologa mego thanx!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum