mi kiedyś powiedziano,że jak będe szła do gina,to żebym tego dnia w ogole nie używała płynu do higieny
dlaczego?
eee ten pomysł mi sie troche dziwny wydaje...przecież dziewczyny pisały, że przez pierwsze dni po odstawieniu ,,płynów" nie czuły się zbyt świeżo w okolicach intymnych...
zastanawiam się nad tą wodą i zastanawiam ... chyba najtrudniej jest się przełamać, tym bardziej, że nie wyobrażam sobie że R. się tam zbliża, a ja nie czuję się tam najpewniej (a jak pisała Kikker, tak jest na początku) ale może się przełamię... może warto spróbować
no tak napisalam ze uzywam tylko wody odponad tygodnia, ale jeszcze okresu nie mialam wiec zobaczymy jak to bedzie-ale wierze ze bedzie wszystko ok w sumie tez nie moglam sie przelamac, zeby zrezygnowac z plynow, ale teraz siedze praktycznie cale dnie w domciu wiec stwierdzilam, ze to dobry czas na rozpoczecie kuracji
hm... hm...
może i ja się przełamię... ale po @
qrcze bardzo chętnie bym wyeliminowała płyn... ale nie wyobrażam sobie nie używać go po stosunku
no nie wiem... kikker weź mnie przekonaj, że mi nic nie będzie, co?
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum