Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 18 Luty 2006, 10:27
Mimiru napisał/a:
kikker weź mnie przekonaj, że mi nic nie będzie, co?
Mimiru wiesz jaka jest sytuacja u ciebie.
Ale ja i tak bym sprobowala, bo w sumie moze tylko na lepiej wyjsc. Ja tez sobie na poczatku po stosunku nie wyobrazalam, ale teraz puszczam mocny prysznic na tamte okolice i tak przez pare chwilek i jest naprawde OK. Po prostu dobrze rozszerzyc wargi sromowe i pare razy dobrze splukac. Tak jak juz mowilam, na poczatku trzeba sie przyzwyczaic, myc sie ze 2-3x dziennie ale potem jest bardzo OK.
Ja wczesniej sie szorowalam jak glupia i 1x w tygodniu prysznic dopochwowy - i nadal czulam sie po paru godzinach zle- zawsze mialam wrazenie ze costam czuc. Teraz nie mam tego wcale, i co jest najlepsze wiem ze jestem tam o wiele kwasniejsza- a o to w sumie chodzi- to bakterie mlekowe sa naszymi obroncami. Ja polecam zdecydowanie
I naprawde NIE SMIERDZI
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wysłany: 18 Luty 2006, 12:05
tak, bo inaczej cala "kuracja" nie ma sensu. Musimy dac wlasnym bakeriom sie zagniezdzic. Kazde umycie plynem/mydlem powoduje ze wymywamy je i wszystko musi byc zaczete od poczatku. Dlatego jak juz sie decydujesz, to tak na caly czas. Trzeba po prostu dac wlasnej florze sie rozwinac
PS. To wlasnie inne bakterie niz mlekowe powoduja brzydki zapach. Wlasnie mlekowe sa bezwonne, wiec dajmy im zyc
a mam jeszcze takie pytanko-przwaznie biore prysznic, ale jak mi sie zachce kapieli to z plynu do kapieli zrezygnowac, bo on chyba tez jakies srodki myjace zwiera co nie??
Wysłany: 22 Luty 2006, 18:55
No już bez przesady
Gość
Wysłany: 22 Luty 2006, 22:03
o, no wlasnie mialam spytac o to samo, co Kiska
Tak jak mowilam, od zawsze mi mama i siostra mowily ze tylko woda i jest ok. Cytologia grupa 1 i, jak to Kikker powiedziala "smak" podobno świetny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum