Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3283
Wysłany: 24 Marzec 2006, 00:26
milusza napisał/a:
kasik25 napisał/a:
Bo to wszytsko przez Kiekkiera co sieje panike
Dziewczyny wyluzujcie
nie rozumiem za bardzo Twojego komentarza... Kikker sieje panike? nie zauważyłam...i kiedy stwierdziałaś, że jesteśmy spięte i potrzebujemy się wyluzować?
Spokojna glowa Milusza-;)-na nikogo nie napadam ....jeszcze....
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Ja płynów używałam tylko przez rok. Teraz woda i jest o wiele lepiej. Ginekolog powiedziała mi, że mam używać mydełka dla dzieci jeśli co i zamiast trzeć ręcznikiem delikatnie osuszać. Więc coś w tym musi być.
skończyłam brać leki ale nadal stosuję wodę... czuję się dobrze. Ostatnio mój R. powiedział nawet że samkuje tam 'mniam'
wniosek: zostaję przy wodzie!!
moja przyjaciolka od samego poczatku byla tak nauczona,by myc sie tylko woda...kiedys sie zdziwila jak zobaczyla u mnie cos takiego jak"plyn do higieny intymnej"....mam jakies sklonnosci do zapalen miejsc intymnych a ona NIC...sprobuje bez tych specyfikow,ale po miesiaczce:P
ps.a jak uzywacie/uzywalyscie plynow do higieny intymnej to zapachowe czy bezzapachowe?ktore lepsze?
Mi się wydaje, że to w dużej mierze zależy od indywidualnych skłonności organizmu, ja głównie podmywam się wodą, czasami płynem (lactacyd) i też się do mnie nic nigdy nie przypałętało. Chyba musisz sama na sobie to przetestować.
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 21 Listopad 2006, 23:34
ostatnio moja mame cos napadlo i kupila plyn do higieny intymnej - a nigdy w domu tego nie bylo, sama mnie uczyla zeby nie uzywac, wiec sie zdziwilam. z ciekawosci uzylam, i od razu zaczelo swedziec!
przyzwyczajony organizm do braku chemii tam :]
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum