Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 13 Sierpień 2006, 17:43
Kikker jestem pełna podziwu ja nigdy w życiu nie dałabym rady patrzeć na takie coś a co mówić dotknąć czy coś z tym zrobić...
bleee naprawdę zgadzam się z dziewczynami!
a poza tym tak na marginesie to kojarzy mi się to z jakimś szalonym naukowcem
Heh to ja jestem takim szalonym naukowcem Też jestem ciekawa, czy na żywo bede takie widoki wytrzymywala
A zresztą - jak znam życie to na polskiej med nie będziemy mieli połówek głowy Pewnie tylko to co najpotrzebniejsze
A już na pewno nie będą załatwiali nam świeżych łożysk.. Co najwyżej jakieś formalinowane
A znacie taki dowcip <chociaż podobno autentyk>
Zajęcia na medycynie. Studenci oglądają czaszkę 3 miesięcznego dziecka. Prowadzący: "Kto upuści i potrzaska ma 12 miesięcy na oddanie nowej"
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 15 Sierpień 2006, 17:17
A propos medycznego humoru (w wydaniu mojego taty, chirurga)
JA: Teraz w zwiazku z dlugim weekendem (wtorek) bedziesz mial urwanie glowy w pracy.[ Akurat ma 72h dyzur w pogotowiu]. Jak to zwykle pelno bedzie wypadkow na drodze! Warszawiacy wyrwani na weekend jezdza przeciez jak szaleni!
Tata: Znowu tak duzo pracy nie bedzie. Wiekszosc to wypadki smiertelne, trupy na miejscu... wiec nie ma za duzo roboty!
Normalnie mnie zszokowal- ech ta znieczulica
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
A zresztą - jak znam życie to na polskiej med nie będziemy mieli połówek głowy
Znajoma studiuje medycynę w Katowicach i tam dostawali połówki głów
W tej chwili nie wyobrażam sobie siebie podczas sekcji zwłok, ale myślę, że mogłabym się do tego przyzwyczaić. A że studiowanie medycyny nigdy nie było moim marzeniem, to nie ma problemu
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum