Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 31 Sierpień 2006, 19:23
Dziewczyny zawstydzacie mnie... DZIEKUJE
Ale napisze wam jeszcze jedna rzecz, ktora mnie dzisiaj rozbroila.
Otoz moja pacjentka miala sie pojawic o 11 a o 13 jeszcze nie moglam jej przyjac. No i tak ani pacjenta ani lunchu...W brzuchu mi tak burczalo, ze chyba w calym szpitalu to slyszeli. A ze sniadanie jadlam o 7 wiec juz dluzszy czas bylam na glodzie...
I tak czekalam na tej poliklinice, i czekalam i czekalam... w koncu podszedl do mnie pielegniarz i sie zapytal "jestes glodna" wiec ja, ze od rana jeszcze nie jadlam, ale czekam na pacjenta wiec to troche potrwa zanim pojde do kantyny. On na to, ze zostaly kanapki po pacjentach i jak chce to mi przyniesie ze szklanka mleka wiec ja na to, ale ojeeeeeeeeej jaki pan mily itp itd. On zas na to - wiesz...moja corka tez studiuje medycyne i tez teraz ma staz wiec mam nadzieje, ze ktos sie tam nia tez troche opiekuje aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ale mi sie dobrze zrobilo...
No i dostalam papu [smilie=laleczka.gif] dziekuje panu pielegniarzowi
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Ostatnio zmieniony przez Kikker 31 Sierpień 2006, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 31 Sierpień 2006, 20:37
Jak komus dobrze z oczu patrzy, to ma jak u Pana Boga za piecem Popieram dokarmianie głodujących studentek medycyny! I też pozdrawiam pana pielęgniarza, bo gdyby nie on, to by nam Kikker padł i nie miał siły na forum zajrzeć, a tak - można poczytać i od razu raźniej... że ktoś się na czymś zna i chętnie pomoże Dziękujemy
Kikker - każdy z nas ma prawo do błędów, nikt od Ciebie nie oczekuje, że już teraz będziesz nieomylna i wszystko będziesz robić super. A pamiętaj, że trzymam za Ciebie kciuki szczególnie mocno :smt023
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum