Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 14 Wrzesień 2006, 14:43
Dzisiaj kolonoskopia u 20 letniej dziewczyny. najprowdopodobniej ma chorobe Crohna 0 czyli chroniczne zapalenie jelit. z tego sie nie zdrowieje i w koncu wycinaja ci kiszki centymetr po centymetrze...
Jejku, to jednak sie inaczej odczuwa u tak mlodej osoby...
A teraz ide przyjac pacjenta i nagrac to na video haha - beda mnie oceniac na podstawie tej kasety Ide sie przygotowac
Pacjent oczywiscie musial sie na to zgodzic
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wysłany: 16 Listopad 2006, 22:47
od poniedzialku chirurgia w swietym antonim. to oznacza 1,5h w jedna strone i zaczynanie o 7:15 wiec mnie az do 15 stycznia nie bedzie no moze czasem na chwilke zajrze
Wysłany: 9 Maj 2007, 14:26
Powiem Wam co mnie ostatnio spotkalo:
Otoz...stanelam po drugiej stronie kurtyny!!!!
Usuwali mi migdalki pod pelna narkoza (prawie tydzien temu...i jeszcze boli )
Wiec juz na pewno wiem, ze lepiej byc dokiem nic pacjentem...
usuwania migdalkow nie polecam bo przez tydzien trzeba siedziec w domu
a poza tym przez 2 tygodnie nie moza ani jesc ani pic cieplych rzeczy no i zero cieplych prysznicy buuuuuuuuuuu
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3340 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 10 Maj 2007, 07:25
Kikker ja mam pytanko o te migdały. Jaki są przesłaniki do wycinania migdałów.
Bo ja mam problemy z migdałami. Często mam angine, wystarczy ze sie lekko przeziebie, zaraz nachodzi mi na nie ropa. Niejednokrotnie miałm "na żywca" sciąganą ta ropę z migdałów coś strasznego. Czy takie cudo sie kwalifikuje do usuwania - i czy byłby z tym spokój - czy to zupełnie inna bajka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum