Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 6 Październik 2008, 18:33
zastanawiam sie czy to mozliwe.
ostatnio jak powiedzialam mamie: -moze bys tak juz rzucila?... to mi odpowiedziala: -jak umrę.
a zaczyna kaslac obrzydliwie sama rok temu zaczela narzekac na babcie, ktora tez wciaz pali i zakasłuje się przez to.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1701 Skąd: warszawa
Wysłany: 9 Październik 2008, 16:26
Też dziś zwróciłam uwagę na ten artykuł. Na pewno początkowo będzie to niezłym szokiem, ale podejrzewam, że palacze i do tego przywykną i nie beda w ogole zwracać uwagi. Albo znów wróci moda na dziergane pokrowce na paczki papierosów.
MImo to myślę, że zdjęcia tak czy inaczej są bardziej przemawiające niż hasła 'Palenie zabija'.
Dziś 3 dzień bez fajki. Było pare kryzysów,ale ogólnie daje radę. Wcinam słonecznik, dużo pije i jem owoce.
Ale co z tego jak w klatce piersiowej dalej mnie ból łapie A najgorsze jest to,że jaoś nie potrafię sobie uzmysłowić,że rzucam. Że już NIGDY nie zapalę. Nie będzie "poseksownych" fajeczek , na imprezie mam nie palić , w knajpie ze znajomymi też?, podczas sesji nie?
Bez sensu to wszystko
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 28 Październik 2008, 23:40
I know... Łączę się z Tobą, dziś mnie w pracy wyciągnęli na JEDNEGO
na szczęście Mój nie pali już, więc mnie nie kusi.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum