Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 22 Maj 2008, 00:12
Kikker, jak wejdziesz to powiedz pls co o tym myślisz:
- bóle jajników, właściwie głównie z prawej strony, kłujące, występują niezależnie od dnia cyklu. boli kilka minut, przestaje, i tak kilka razy w ciągu dnia, ale nie codziennie
- na maksa przetłuszczające się włosy (zawsze myłam co 4 dni a teraz właściwie już 2 mam przetłuszczone )
- pryszcze w takich miejscach w jakich nigdy nie miałam (na łonie, na dekolcie, szyi, ramionach)
- ostatnio też wypróżnianie rzadsze, ale nie wiem czy to może mieć związek jestem przed okresem teoretycznie więc może to jakieś zatrzymanie wody. ale staram się jeść dużo surowizny, piję zieloną i czerwoną herbatę, pieczywo pełnoziarniste - a chodzę co jakieś 3 dni (do niedawna codziennie)
- co do miesiączek - miałam zwykle ok 32 dni, ostatnio 38, ale tak czy siak nie mam całkiem regularnego cyklu
- owłosienie - twarde, ciemniejsze włoski mi rosną od jakiegoś czasu na brodzie i policzkach, a też wokół sutków - wyrywam i myślałam że to norma, ale nie wiem?
Jeśli nie dostanę @ to gin-endokrynolog w pon.
Strasznie jestem ciekawa ocb
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 22 Maj 2008, 11:06
szpoko, ja jestem dobrej mysli, byle bym tylko wiedziala ocb. thanks :*
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 26 Maj 2008, 15:06
w Szczecinie chyba nie uznaje się lasera czy krio nadżerki,zrobilam konsultacje poki co tel u innego gina i:
podobno zamrażanie się nie sprawdza i robi się wypalanki,
w sumie potwierdzila to u ktorej ja bylam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum