ooooo...super pomysł Kikker!
mnie często coś dolega i nie mam się kogo wywiedzieć, a te ,,choroby" są za mało poważne, zeby lecieć z nimi do lekarza na badania...także...
hmmm...jak narazie nic nie przychodzi mi do głowy, ale napewno tu się jeszcze w pisze...
sssuuuuuuuuupppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr pomysł
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 18 Czerwiec 2005, 20:43
To tez super trening dla mnie
Wiecie co, chce zeby to troche bylo na serio, wiec, zeby pomoc musze wiecej wiedziec Oke?. Zamnim jakakolwiek info z mojej strony, bedziecie mi musialy odpowiedziec na pare pytan.
Oto podstawowy zestaw:
1.Co jest nie tak?
2. Zlokalizuj
3. Od kiedy
4. Czy jest cos co sprawia, ze jest lepiej, gorzej? Kiedy lepiej/gorzej?
5. Probowalas juz cos na to?
wiec d(Rr)r
Cyz stress ma na to wplyw, okreslone jedzenie itp?
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wysłany: 19 Czerwiec 2005, 13:11
sprobuj codziennie rano napic sie letniej wody - na czczo czla szklanke. No i kup sobie herbatke z koperku. Sa w Polsce Danony Activia - tez sa super na ta przypadlosc
Wysłany: 19 Czerwiec 2005, 13:19
No to nie te. Moze jeszcze ich nie ma. To po prostu normalne jogurty danona, tylko ze ze zwiekszana dawka Bifidus esensis. Jak sie je regularnie je to ci sie wszystko ladnie ustawia w jelitkach i nie masz problemu z zaparciem. A sek w tym, ze one tylko wyruwnuja flore jelitowa
O te mi chodzi:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum