witam
nie wiem co sie dzieje , mam nadzieje ze wy mi pomozecie
pare razy po stosunku mialam spuchniete wargi sromowe, robia sie wtedy duzo wieksze, grube i twarde. Zazwyczaj wszystko wracalo do normy po kilku godzinach ( zdarzylo mi sie to ze trzy razy), natomiast wczoraj spuchly jeszcze bardziej i opuchlizna nie zeszla az do rana czyli przez ok 9 godzin , nadal sa spuchniete, choc juz troche mniej, wypilam wapno, ale za to maja taki sinawy kolor. Wydaje mi sie ze nie tylko wargi mam spuchniete ale tam w srodku tez jest wszystko opuchniete
co to moze byc ????????????????
A czy oprócz opuchlizny masz jakieś inne objawy? Pieczenie, świąd, upławy?
Ogólnie tym, że po prostu puchną w czasie stosunku nie musisz się przejmować. Kobieta już tak ma, że w czasie podniecenia srom powiększa się, robi się taki właśnie twardy i nabrzmiały. Poza tym moga troszkę spuchnąć w wyniku tarcia, występującego podczas stosunku.
Zawsze możesz sobie później nasmarować te okolice jakimś delikatnym kremikiem (tylko broń Boże nie żadnym przeciwzmarszczkowym ), ja czasem jak nie mam nic innego to Nivejką smaruję, albo maścią Clotrimazolum (dostępna w aptece bez recepty, taniutka jak barszcz, pomaga przy grzybicy, ale ja czasem też go sobie używam jako delikatnej maści do okolic intymnych i lekko koi podrażnienia )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum