ja też ciągle śpię. Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Wracam do domu o 17.00 zjadam coś i kładę się spać. Mam tak od zawsze. Najgorsze jest, że na imprezach zasypiam. Kiedyś mierzyłam sobie cukier, ale dawno temu. Chyba wykonam sobie jeszcze raz to badanie.
co myślicie, co sobie powinnam zbadać.? Poza tym boli mnie często głowa. Lekarz stwierdził, że to napięciowe bóle głowy.
nie pamiętam czy ty może byłas u endokrynologa?
Moja znajoma zaczęła mieć tak jak ty i dopiero endokrynolog coś znalazł - okazało się, że rozszalały się jej hormony
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
wiesz Mimiru to może i nawet być prawdopodobne, bo ostawieniu piguł mogły mi się rozszaleć na maksa. Zauważyłam po odstawniu piguł....bóle głowy, łojotok.....itp.
Muszę zrobić badania. Nie ma rady
Proponuję zacząć od podstaw - morfologia,cukier,ciśnienie. A o możliwość,że to od przerwania zażywania tabletek anty zapytaj swojego gina. Dopiero potem endokrynolog
Jest też opcja,że senność i bóle głowy mają podłoże psychiczne - przewlekły stres może tak wpływać na organizm.
Też ze mną coś ostatnio jest nie tak, bo tak jak przedtem żeby się na cały dzień rozbudzić wystarczała 1 kawa, teraz 2+jedna po południu Stwierdziłam, ze muszę cukier zbadać, bo ciśnienie mam wzorowe...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum