Kikkerku to pytanie głownie do Ciebie.Otóż od jakiegoś roku mam dziwne problemy z żołądkiem. Kilka miesięcy tymu non stop bolał mnie brzuch, po świętach objawy wróciły. Otóż kiedy coś zjem jakąś godzinę potem bojawia się ostry,kłujący ból brzucha. Towarzyszy mi też prawie nieustanne uczucie głodu a kiedy chcę ten głód zaspokoić to objawy są jeszcze silniejsze. W czasie ostatnich dwóch tygodni pare razy wymiotowałam mam mdłości.
Wtedy kiedy pierwszy raz pojawiły się silne bóle byłam u lekarza pierwszego kontaktu.Zbadali mi brzuch i czułam silny ból przy uciskach pod mostkiem.Pani powiedziała że to mogą być wrzody więc dała mi skierowanie do gastrologa.Ale pózniej objawy minęły więc oczywiście nie poszłam. W tym tygodniu muszę zadzwonić,bo dłużej tego nie znosę,ale czy to naprawde mogą być wrzody? Nie palę,nie pije dużo alkoholu,kawy wogóle. Stres?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum