Ja byłąm wczoraj u dentysty i on mi powiedział, ze nie wiadomo cy to ząb rośnie, czy tylko sie czymś skaleczyłam
Ja nie mam zadnej osemki, a dentysta powiedział, ze mial przypadek ze babci 70-letnie zacząl rosnąć osmy zabek
Wysłany: 19 Kwiecień 2006, 10:40
a ja przed chwilką wróciłam od dentynsty... i było oki bardzo, ale czuję się strasznie śmiesznie, bo mam sparaliżowaną część ust i noska.... cóż, przynjamniej nie bolało...
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 28 Kwiecień 2006, 21:43
a propos ósemek - ja mam za sobą usuwanie wszystkich czterech. dwie miałam całkiem niewyrośnięte, a pozostałe już mi wychodziły, ostatnią nawet było widać cóż, zabieg niezbyt przyjemny, jak mój kochany dentysta komentował na dodatek: "cos cholerstwo nie chce wyjsc... Pani Kasiu, pani mi pomoże" - i ciągnęli we dwoje, a potem taki chrzęst kości :] hehe
po kazdym zabiegu dluuuugie spanie, duzo srodkow przeciwbolowych i same przeciery do jedzenia. raz antybiotyk był, bo gorączki dostałam
ale przezylam. da sie przezyc
i juz nie bedzie bolalo jak beda wychodzic
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Jeśli juz jestemy przy temacie zabkow:) Mam pytanko czy znacie jakas dobra paste na wybielanie zebow..Mam od bardzo dawna zolta trojke i jest ona dosyc widoczna na tle innych..nie chce isc i stosowac wybielania u dentysty.. bo nie dosc,ze jest drogie w graniacah 500 zl (tak mi powiedziala dentystka) to jeszcze stwierdzila,ze to i tak nie jest afekt dlugotrwaly i trzeba takie cos powtarzac... na dodatek stwierdzila,ze im bardziej zolty zabek tym zdrowszy.. ale mi to bardzo przeszkadza... znacie jakies dobre porady na to?
Ostatnio zmieniony przez Lilka1122 16 Maj 2006, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 15 Maj 2006, 18:31
o, ja tez mam trojki bardziej zolte od reszty! i tez nie wiem co zrobic z tym.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum