Słuchajcie, a próbowałyście moze jakiegoś produktu denivitu do wybielania zębów? Dobry?
Albo może mogłybyście mi coś innego <bezpiecznego> do wybielania zębów polecić?
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 22 Maj 2006, 14:46
Ja miałam ostatnio paste denivit na dzień i krem denivit do mycia wieczorkim - jednak jakiejś kolosalnej różnicy nie zauważyłam może ciutke bielsze sie zobiły.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Całkiem pozytywne opinie na wizażu ma takie coś colgate do wybielania z pędzelkiem 60 zł w aptece, na allegro podobno mniej. I kurka gdyby to miało być po prostu 60 zł nie ma spr, ale może się okazać, że to nic nie da. I wtedy nie będzie ani białych zębów, ani 60zł
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 23 Maj 2006, 08:26
Moja koleżanka miała paski blend-a-med i naprawdę po nich efekt był super miała tak białe zęby i żeby nie kosztowały aż 60 zł to bym sobie je sprawiła:P
Te paski to są nawet jeszcze droższe Czytałam, że mają 3 wady: po pierwsze - super wybielają, ale tylko przednie zęby, na tylnych praktycznie efektu nie widać; po drugie - efekt baaardzo szybko znika i trzeba powtarzać zabieg; po trzecie - zęby i dziąsła stają się po nich straaaasznie wrażliwe, przed tą wrażliwością nawet producent przestrzega.
I właśnie co do tej wrażliwości - czy każdy środek do wybielania może dać taki efekt?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum