Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 22 Czerwiec 2008, 18:11
jak chcesz Uluś to w końcu Twoje zęby
ja to kupię bo wolę wydać na wybielenie 50 zl niz od 800 do ponad 1000..
zreszta po zdjeciu aparatu bede musiala i tak zrobic porzadek
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1935 Skąd: Łódź
Wysłany: 22 Czerwiec 2008, 20:32
mój idzie we wtorek do dentystki to spyta czy robi piaskowanie i ile ten bajer kosztuje u niej
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5119 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 23 Czerwiec 2008, 11:07
nom, ja wiem, ale mówię, że Ulenka bala się tego nienaturlanego. i przytoczyła przyklad dziewczyny co w stanach wybielała jakąś metodą drogą.
a tu mówimy o paskach więc stąd moje stwierdzenie, że po takiej metodzie nie powinno być sztucznego uśmiechu.
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 23 Czerwiec 2008, 12:06
no i w sumie taka była moja wątpliwość właśnie : )
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 942 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 25 Sierpień 2008, 07:35
zaczyna boleć mnie ząb, a własciwie dwa , po jednej i po drugiej stronie górne szóstki. Dziwnie bo jak wstaje rano jest ok, dopiero potem zaczynam je czuc, myślicie ze to może być z nerwów? Chociaż swoja drogą już dawno u dentysty nie byłam, wiec może razem sie psuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum