Hmm ja od jakiegoś czasu mam straszne mdłości. Dziś nie mogłam wysiedzieć na wykładzie bo myślałam,że zwymiotuje.
I sie zastanawiam czy to jest na tle nerwowym, czy może mi się np.helicobacter przyplątał
Nie mówiłam narazie nic rodzicom, bo oni zaraz z ciążą wyskoczą A to jest chyba mało prawdobodobne, chociaż schiz też się pojawił
Ogólnie mam jakiś kiepski okres. To rzucanie fajek też tak działa chyba denerwująco na mnie. I wszystko się nakłada:(
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 7 Październik 2008, 14:23
rzucanie fajek na pewno działa na Ciebie. trzymaj się, ja też się trzymam - już 11. dzień chyba u mnie.. mimo pokus
co do mdłości to nic Ci nie powiem bo nie mam pojęcia ocb ale mam nadzieję że jesteś zdrowa
ja mam właściwie codziennie zgagę, zresztą już od dawna. pewnie powinnam się przebadać, znając życie jakiż rodzinny reflux mam ale aż tak mi nie dokucza.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 29 Październik 2008, 21:46
pewnie to drugie..
a moze jakies polaczenie, nie wiem owoce+woda?
espumisan bierz.
Wysłany: 29 Październik 2008, 22:42
hmmmm... emi może coś poradź, jakaś nazwa substancji uniwersalna, i w aptece imbir o to zapytasz i Ci dadzą? nie wiem.
też mam często wzdęcia. nie znoszę tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum