Ogólnie uznaje się, że bardziej ryzykowne jest branie zbyt dużych ilości witamin rozpuszczalnych w tłuszczach - czyli A,D,E,K, ponieważ gromadzą się one w tkance tłuszczowej organizmu i stąd też skłonność do powstawania hiperwitaminozy.
W czasie starań oraz samej ciąży pod kontrolą lekarza powinny być wszystkie brane preparaty witaminowe. Poza tym polecam jak największe ilości witamin dostarczanych z pożywieniem - w ich przypadku przedawkowanie nie grozi
Po stosowaniu maści witaminowej z witaminą A zauważyłam znaczne poprawienie się mojej cery, wypryski maleją w znacznym tempie, a przebarwienia jaśnieją.
Oleczkaa czy możesz podać nazwę tej maści? [smilie=chomik.gif]
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 30 Listopad 2006, 18:01
Hmmm mnie to właściwie się 'diodki' nie zdarzają Nigdy nie miałam wyłączając okres sprzed paru tygodni, kiedy się na inną wode przestawiałam A to tylko na diodki? Nie na wypieknienie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum