Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 30 Listopad 2006, 23:32
a mi teraz pani dr kazala przyjmowac wit a + e do ssania pomocniczo przy lagodzeniu zapalenia krtani. mowi, ze nawilza gardlo. no to biore ale czy pomaga? nie wydaje mi sie
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
wlasnie zakupilam i polknelam pierwsza kapsulke, zobaczymy jakie beda efekty. Ja szczegolnie zima przez kaloryferki mam przesuszona skora wiec moze dzieki capivit to sie skonczy
poczekamy zobaczymy
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 13 Maj 2007, 14:43
wpadlam na pomysl,ale nie wiem czy to nie zaszkodzi
jakby sobie zaaplikowac zawartosc capivitu na twarzyczkę,co myślicie o tym??w sumie to vit a i e,witaminy mlodosci
wpadlam na to bo kupilam wlasnie takie ampuleczki do twarzy z wit A,E,F
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 13 Maj 2007, 15:11
na kapsulkach ktore są przeznaczone do polykania nie będzie napisane ze mozna je aplikowac na twarz jak rowniez ze nie nalezy je rozgryzac ale jak wiemy wiele osob tak robi nawilzając gardlo w ten sposob
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum