Ja się noszę z zamiarem kupienia Revalidu. Miałam ostatnio dermatologię na uczelni i lekarka,która prowadziła zajęcia z moją grupą bardzo to zachwalała,że naprawdę działa,że najlepsze itd. No i zapisywała swoim pacjentom,więc to nie było takie tylko gadanie.
ja brałam revalid i mi pomógł, włosy przestały mi wypadać i szybciej rosły, tylko zapytaj w aptece albo sklepie zielarskim jak radzą przyjmować, ja już nie pamiętam jak brałam, ale na pewno mniejsze dawki niż oni zalecają w ulotce, bo mi lekarka powiedziała, że przy takiej dawce to już i tak nie działa dużo lepiej a mnie np. bolał żołądek. Generalnie jest to spory wydatek, ale po miesiącu są już widoczne efekty.
tylko nie wiem jak ona zapisywała go swoim pacjentom, skoro jest bez recepty ale pewnie chodziło o to, że polecała
mała mi - lekarze często pisząc receptę wypisują na niej wszystkie leki,które pacjent ma zażywać,nawet jeżeli recepta na dany preparat nie jest konieczna. Jest to po prostu wygodne - chory nie musi się martwić,że zapomni coś kupić czy przekręci nazwę i będzie mieć problem z dogadaniem się w aptece.Sama zamierzam tak robić.
Sknerku nie jestem w stanie ze 100% pewnością stwierdzić,na jakiej zasadzie było to zachwalanie. Ale babka była w porządku,świetnie przygotowała nas do zaliczenia,zajęcia prowadziła ciekawie,z naciskiem na sprawy naprawdę istotne,miała dobrą opinię zarówno wśród pacjentów,studentów jak i innych lekarzy,a intuicja też podpowiadała mi,że mówi szczerze. Żadnych gadżetów firmowych (długopisy,notesiki,karteczki itd.) producentów Revalidu w jej gabinecie nie było,specjalnie zwróciłyśmy na to uwagę z kumpelą,więc wersja,że polecała ten preparat ze wzdlędu na "umowę" z firmą farmaceutyczną też odpada.
Tez się zastanawiam co kupić, miałam kupić Humavit, ale jakoś nigdy wcześniej o nim nie słyszałam, nikt poza dziewczynami z forum nigdy nie wspominał, a one tez zresztą jakoś tak mało entuzjastycznie. Kiedyś bralam merz special i było ok, ale to niezły cios dla kieszeni. A teraz, kiedy stwierdziłam, ze się odchudzam trzeba koniecznie coś kupić. Bo po ostatnim jak półtora roku na diecie siedziałam z moich niegdyś pięknych włosów połowa została...
revalidu nie opłaca się kupować opakowania 30 kapsułek, lepiej od razu 90; już nie pamiętam ile dziennie kapsułek brałam, ale jakoś dużo tego było i te opakowanie 30 to pewnie na kilka dni by było
Chyba 3 dziennie, więc 30 to porcja na 10 dni. Dlatego rozglądam się za najtańszym opakowaniem 90. Wtedy wystarczy na 30 dni.
Chociaż w takim razie wychodzi to podobnie do Merz Special (nawet drożej ), a ten już kiedyś łykałyśmy z mamą i była poprawa. Więc się jeszzce zastanowię. Na razie łykam wigor i czekam na przypływ gotówki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum