Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
kapsułki piękności
Autor Wiadomość
SunFlower 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 13 Listopad 2005, 21:29   

:shock: wow.
To ja może tak z 6 będę brała...kruszynka jestem :oops: więc powinno wystarczyć .

reenatka 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 14 Listopad 2005, 21:49   

moje opakowanie tez m,a 250 tabletek za 9.50 na poczatku bralam te 12 tabletek ale teraz to juz zaapominam w ogole tego brac :/

"ZE SPRZĘTEM NIE JESTEŚ DLA NIKOGO WZOREM! JEŻELI WALCZYSZ - RÓB TO Z HONOREM"

Intense
Zadomowiony użytkownik

Wysłany: 28 Grudzień 2005, 19:56   

Ja się noszę z zamiarem kupienia Revalidu. Miałam ostatnio dermatologię na uczelni i lekarka,która prowadziła zajęcia z moją grupą bardzo to zachwalała,że naprawdę działa,że najlepsze itd. No i zapisywała swoim pacjentom,więc to nie było takie tylko gadanie.

sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 29 Grudzień 2005, 00:09   

A na pewno to zachwalanie nie było na takiej zasadzie jak zachwalanie tabletek anty, z którymi mamy do czynienia?

mała mi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 29 Grudzień 2005, 00:29   

ja brałam revalid i mi pomógł, włosy przestały mi wypadać i szybciej rosły, tylko zapytaj w aptece albo sklepie zielarskim jak radzą przyjmować, ja już nie pamiętam jak brałam, ale na pewno mniejsze dawki niż oni zalecają w ulotce, bo mi lekarka powiedziała, że przy takiej dawce to już i tak nie działa dużo lepiej a mnie np. bolał żołądek. Generalnie jest to spory wydatek, ale po miesiącu są już widoczne efekty.

tylko nie wiem jak ona zapisywała go swoim pacjentom, skoro jest bez recepty :wink: ale pewnie chodziło o to, że polecała

Intense
Zadomowiony użytkownik

Wysłany: 29 Grudzień 2005, 21:52   

mała mi - lekarze często pisząc receptę wypisują na niej wszystkie leki,które pacjent ma zażywać,nawet jeżeli recepta na dany preparat nie jest konieczna. Jest to po prostu wygodne - chory nie musi się martwić,że zapomni coś kupić czy przekręci nazwę i będzie mieć problem z dogadaniem się w aptece.Sama zamierzam tak robić.
Sknerku nie jestem w stanie ze 100% pewnością stwierdzić,na jakiej zasadzie było to zachwalanie. Ale babka była w porządku,świetnie przygotowała nas do zaliczenia,zajęcia prowadziła ciekawie,z naciskiem na sprawy naprawdę istotne,miała dobrą opinię zarówno wśród pacjentów,studentów jak i innych lekarzy,a intuicja też podpowiadała mi,że mówi szczerze. Żadnych gadżetów firmowych (długopisy,notesiki,karteczki itd.) producentów Revalidu w jej gabinecie nie było,specjalnie zwróciłyśmy na to uwagę z kumpelą,więc wersja,że polecała ten preparat ze wzdlędu na "umowę" z firmą farmaceutyczną też odpada.

sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 29 Grudzień 2005, 22:59   

Tez się zastanawiam co kupić, miałam kupić Humavit, ale jakoś nigdy wcześniej o nim nie słyszałam, nikt poza dziewczynami z forum nigdy nie wspominał, a one tez zresztą jakoś tak mało entuzjastycznie. Kiedyś bralam merz special i było ok, ale to niezły cios dla kieszeni. A teraz, kiedy stwierdziłam, ze się odchudzam trzeba koniecznie coś kupić. Bo po ostatnim jak półtora roku na diecie siedziałam z moich niegdyś pięknych włosów połowa została...

A i nie orientujecie się jak z ceną tego cuda?

Intense
Zadomowiony użytkownik

Wysłany: 30 Grudzień 2005, 19:25   

Revalid kosztuje ok. 17-18 pln za 30 kapsułek.

mała mi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 1 Styczeń 2006, 15:56   

revalidu nie opłaca się kupować opakowania 30 kapsułek, lepiej od razu 90; już nie pamiętam ile dziennie kapsułek brałam, ale jakoś dużo tego było i te opakowanie 30 to pewnie na kilka dni by było

sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 2 Styczeń 2006, 18:21   

Chyba 3 dziennie, więc 30 to porcja na 10 dni. Dlatego rozglądam się za najtańszym opakowaniem 90. Wtedy wystarczy na 30 dni.
Chociaż w takim razie wychodzi to podobnie do Merz Special (nawet drożej :shock: ), a ten już kiedyś łykałyśmy z mamą i była poprawa. Więc się jeszzce zastanowię. Na razie łykam wigor i czekam na przypływ gotówki :)

Odpowiedz do tematu