Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 29 Maj 2006, 17:25 kofeina
gdzie znaleść kofeinę jak nie w kawie(po niej nie czuję się rewelacyjnie,choć pomaga czasem)
napoje energetyczne,co jeszcze?
byłam przekonana że powerraid,polecany przy wysiłku fizycznym i psychicznym również zawiera kofeinę a jednak nie-to jeden ze środków izotonicznych nie zawierających sysntetycznej kofeiny,to więc na jakim sposobem mają działać pobudzająco?
W aptece - tabletki sesja, w marketach i aptece - musujący Red Puls, po którym mogłam się pół nocy uczyć I wszelkie inne musujące świństwa mające w nazwie Active <chyba tylko w pluszzzzu nie ma>
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 29 Maj 2006, 21:00
w Coca Coli i w czekoladzie [ ale tej bus musiala sie opchac, zeby zadzialala] no i zamiast kofeiny polecam endorfine i adrenaline ktore wydzielane sa podczas i po sporcie
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6369 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 29 Maj 2006, 22:05
zgadza się,jest pełno tabletek dostępnych w aptece,ale ja jednak bym wolała odciążyć moją wątróbkę
pluss na mnie nie działa a red plus?ciekawie brzmi,ale nie mogę o nim nic znaleść
Wysłany: 31 Maj 2006, 13:29
kupiłam napój energetyz. w tabletkach mussujących(7 końskich dawek )"daje kopa i uskrzydla"-ale mnie jakoś nie uskrzydliło
i firmy Kruger Activ(dodatkowo obok kofeiny,tauryny zawiera też L-karnitynę,która zwiększa wydolnośc organizmu)no i dawka kofeiny jest większa,nie 30mg a 50mg
może będzie lepsze nie wolno stosować więcej niż 1 tab.dziennie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum