zbliża się sesja, naszym sympatycznym foremkowm z rocznika '88 maturka więc chciałam zapytać o jakieś "magiczne" kapsułki na mądrość .
nie no żartuje, wiem ze cudów nie ma, ale też wiadomo, że wymęczonemu kuciem organizmowi a nuż a widelec mogą przydać się jaskieś "witaminki" na pamięć...oczywiście tussipect i inne odpadają .
ma ktoś jakieś pomysły :smt112 ?
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3283
Wysłany: 5 Styczeń 2007, 20:20
1. Jesli dobrze reagujesz na kawe (czesc osob reaguje odwrotnie na kofeine) to niezapomnij o suplementacji glownie magnezu. Mozna bez problemu zakupic w aptece preparat magnezu z wit. B6.
2. Za moich czasow (matura 1999 )- popularne byly Plusszze - czy jak to tam sie pisze - generalnie takze bazuja na kofeinie (+ karnityna).
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 5 Styczeń 2007, 20:40
Z tym magnezem to racja Ja chyba miałam w okolicach matury Magnefar B6. Czy się przydawał, to nie wiem, no ale i kawa i to było
Co do Plusszzzy to też można dostać je z magnezem Ostatnio taki kupiłam, ale nie zauważyłam, że jest o smaku brzoskwiniowo-pomarańczowym, a brzoskwinię uznaję tylko w naturalnej postaci, bo inaczej mam odruch wymiotny no i 8zł poszło sobie... ***
Może jakieś Centrum? Jak to leciało? "Kompletny zestaw witamin i minerałów" ehh te reklamy Jak człowiek jest wycieńczony, to może się to przydać
No ale świeże owoce też warto kupować Mnie np. służy pomarańczka - obierasz sobie taką, świetnie zapach pobudza.. do myślenia a jak smakuje! Heheh
No ale to chyba trochę nie na temat Tak mniej/więcej - w końcu to też jakoś pomaga
Mi tata kupił preparat o nazwie Sesja -50 tabletek, 13 zł. Ma miłorząb, magnez, kofeinę i lecytynę. Działa :]
w jaki sposb dziala?coś bliżej ?
1. nie chce mi się spać jak to biorę
2. szybciej wchodzi mi wiedza, nie muszę kuć kilka razy tego samego
3. jestem bardziej skoncentrowana
4. lepiej się czuję i mniej stresuję
5. chyba mi libido podwyższył, nie wiem jakim cudem ale tak mi się wydaje...
Mi tata kupił preparat o nazwie Sesja -50 tabletek, 13 zł. Ma miłorząb, magnez, kofeinę i lecytynę. Działa :]
w jaki sposb dziala?coś bliżej ?
1. nie chce mi się spać jak to biorę
2. szybciej wchodzi mi wiedza, nie muszę kuć kilka razy tego samego
3. jestem bardziej skoncentrowana
4. lepiej się czuję i mniej stresuję
5. chyba mi libido podwyższył, nie wiem jakim cudem ale tak mi się wydaje...
mi pomaga plusz aktiv czy jak to sie tam pisze (wylazi ze mnie lingwistka, nie ma co) - ale dzisiaj widzialam w aptece preparat o przeuroczej nazwie LIBIDO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum