uwazam ze te tabletki nic nie daja ... kiedys w sumie bralam bio cla ipowiem wam ze schudlam 7 kg na samych tylko tabletkach bo nie stosowalam diety ... ale te z zielona herbata niweiele daja , zgadzamsie zeananas jest dobry ) glowdowki bym nie stosowala, doszlam do wniosku ze im mniej jem tym mniej chudne, ot taki paradoks. wiem bo bylam na diecie 200kcal 300 kcal 500kcal no i waga ani rusz, dio tego fitness 3 -4 razy w tygodniu... no i nic
Jak myślicie daje coś stosowanie takich kapsułek? Chce zrzucić od 4 -5 kg a mam problem, bo moja waga mieści się w prawidłowej i mimo diety i fitnesu nie chce schodzić. Który kupić, żeby te 4 kg poszły w dół?
Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 3239
Wysłany: 7 Lipiec 2007, 06:09
pinix napisał/a:
uwazam ze te tabletki nic nie daja ... kiedys w sumie bralam bio cla ipowiem wam ze schudlam 7 kg na samych tylko tabletkach bo nie stosowalam diety ... ale te z zielona herbata niweiele daja , zgadzamsie zeananas jest dobry ) glowdowki bym nie stosowala, doszlam do wniosku ze im mniej jem tym mniej chudne, ot taki paradoks. wiem bo bylam na diecie 200kcal 300 kcal 500kcal no i waga ani rusz, dio tego fitness 3 -4 razy w tygodniu... no i nic
to lekko głodowa dieta ... trudno to nawet dietą nazwać.... wniosek dobry bo wcale nie musisz nic nie jesc zeby chudnac, wystarczy jesc z głowa i w miare normalnie a im wiecej ograniczen i=tym bardziej organizm sie bedzie buntował i chomikował
zgadzam sie z Migottka. Te drakonskie diety do niczego nie prowadza, a tylko czlowiek zdenerwowany, ze nie moze smacznie i porzadnie zjesc. Ja sobie jedzenia nie odmawiam, ale staram sie nie jest tłuszczu (gorzej z powstrzymywaniem sie od słodyczy - choc i tak tutaj zrobilam duze postepy), jem duzo owocow, warzyw i normalne posilki, sniadania, obiady - bardzo lubie jedzenie meksykanskie, wloskie, jem makarony, duzo ryb itd. nie za bardzo natomiast lubie mieso i z miesa jadam tylko indyka.
Ale nigdy zadnej diety nie stosowalam. Cwicze codziennie, nie chudne ale tez nie tyje,.
zastanawiam sie moze ja juz po prostu nie potrafie wiecej schudnac i tyle. Waze 60kg przy wzroscie 165....chcialabym spasc tak do 55...ale to chyba niewykonalne.
Ja obecnie stosuję herbatki slim active vitaxu. Ograniczyłam słodycze o 3/4, resztę jedzenia też staram się ograniczyć, opycham się za to owocami. Cóż cola za bardzo kusi, tak samo dobre mięsko albo pieczywo (choć mało węglowodanów jem) no i ostatnio pogryzam kawałek ciastka albo cukierka. W sumie waga drgnęła o kilogram w dół, a to raczej mało. Powinnam więcej ćwiczyć a mi się nie chce... Przydałyby mi się tabletki redukujące apetyt.
Jedząc mniej spowalniamy metabolizm, przez co nie chudniemy, a jak zrezygnowane wracamy do starych nawyków żywieniowych to tyjemy i błędne koło się zamyka.
Trzeba jeść 4-5 posiłków dziennie, tylko mądrych, ruszać się i nie jeść pustych słodyczy.
I uważać wbrew pozorom z owocami, bo mają dużo cukru, uważać też z sokami owocowymi i rozcieńczać je wodą.
Midian a colę możne pić light
Oprócz tego co napisała mała mi, a ze wszystkim tym się zgadzam to dodam jeszcze, że najlepiej pić niegazowaną wodę mineralną, jeść rzeczy bogate w błonnik, a co przede wszystkim - nie jeść na siłę, tylko tyle, ile trzeba.
Aha, ja bym coca coli light nie polecała ze względu na te niezdrowe i wstrętne słodziki, aspartam itp.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum