Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Odchudzanie
Autor Wiadomość
Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2 Marzec 2006, 23:15   Odchudzanie

-herbata i zioła
-preparaty odchudzające
-kuracje odchudzające

http://edumed.com.pl/skle...chudzajace.html

Emilcia 
Główny Moderator

Wysłany: 31 Maj 2006, 15:35   Re: Odchudzanie

Ananas NaturKaps-14zł
Cytat:
suchy wyciąg z ananasa,zalecany osobom odchudzającym się,mającym tendencję do tycia lub prowadzących siedzący tryb życia,p/działa efektowi jojo

ApiChrom-8,50zł
Cytat:
zawiera błonnik,drożdze,chrom,powoduje uczucie sytości,zmiejsza łaknienie

Chitosan-9zł
Cytat:
zmniejsza wchłanianie tłuszczu

Chrom organiczny-5,12zł
Cytat:
zmniejsza apetyt na słodycze,reguluje masę ciała

Cidrex-8,44zł
Cytat:
naturalny środek wspomagający odchudzanie,usuwa zbędny tłuszcz z organizmu

pinix 
Gaduła

Wysłany: 26 Styczeń 2007, 11:23   

uwazam ze te tabletki nic nie daja ... kiedys w sumie bralam bio cla ipowiem wam ze schudlam 7 kg na samych tylko tabletkach bo nie stosowalam diety ... ale te z zielona herbata niweiele daja , zgadzamsie zeananas jest dobry :) ) glowdowki bym nie stosowala, doszlam do wniosku ze im mniej jem tym mniej chudne, ot taki paradoks. wiem bo bylam na diecie 200kcal 300 kcal 500kcal no i waga ani rusz, dio tego fitness 3 -4 razy w tygodniu... no i nic :P

Midian 
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 19 Luty 2007, 17:33   

Jak myślicie daje coś stosowanie takich kapsułek? Chce zrzucić od 4 -5 kg a mam problem, bo moja waga mieści się w prawidłowej i mimo diety i fitnesu nie chce schodzić. Który kupić, żeby te 4 kg poszły w dół?

Emilcia 
Główny Moderator

Wysłany: 6 Lipiec 2007, 21:38   

ja zaczynam stosować redufat,ćwiczę troszkę i chcę się wspomoc

preparat zawiera chitosan,który dziala jak gąbka pochlaniając tluszcz ze spozywanego pożywienia

migottka 
Oficjalny "Psycho Somek"
PoLtErGeIsT

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 7 Lipiec 2007, 06:09   

pinix napisał/a:
uwazam ze te tabletki nic nie daja ... kiedys w sumie bralam bio cla ipowiem wam ze schudlam 7 kg na samych tylko tabletkach bo nie stosowalam diety ... ale te z zielona herbata niweiele daja , zgadzamsie zeananas jest dobry :) ) glowdowki bym nie stosowala, doszlam do wniosku ze im mniej jem tym mniej chudne, ot taki paradoks. wiem bo bylam na diecie 200kcal 300 kcal 500kcal no i waga ani rusz, dio tego fitness 3 -4 razy w tygodniu... no i nic :P

to lekko głodowa dieta ... trudno to nawet dietą nazwać.... wniosek dobry bo wcale nie musisz nic nie jesc zeby chudnac, wystarczy jesc z głowa i w miare normalnie a im wiecej ograniczen i=tym bardziej organizm sie bedzie buntował i chomikował

live for the moments that take your breath away..

Malina27 
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 7 Lipiec 2007, 15:28   

Hej,

zgadzam sie z Migottka. Te drakonskie diety do niczego nie prowadza, a tylko czlowiek zdenerwowany, ze nie moze smacznie i porzadnie zjesc. Ja sobie jedzenia nie odmawiam, ale staram sie nie jest tłuszczu (gorzej z powstrzymywaniem sie od słodyczy - choc i tak tutaj zrobilam duze postepy), jem duzo owocow, warzyw i normalne posilki, sniadania, obiady - bardzo lubie jedzenie meksykanskie, wloskie, jem makarony, duzo ryb itd. nie za bardzo natomiast lubie mieso i z miesa jadam tylko indyka.
Ale nigdy zadnej diety nie stosowalam. Cwicze codziennie, nie chudne ale tez nie tyje,.
zastanawiam sie moze ja juz po prostu nie potrafie wiecej schudnac i tyle. Waze 60kg przy wzroscie 165....chcialabym spasc tak do 55...ale to chyba niewykonalne.
:)

Malina

Midian 
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 7 Lipiec 2007, 16:43   

Ja obecnie stosuję herbatki slim active vitaxu. Ograniczyłam słodycze o 3/4, resztę jedzenia też staram się ograniczyć, opycham się za to owocami. Cóż cola za bardzo kusi, tak samo dobre mięsko albo pieczywo (choć mało węglowodanów jem) no i ostatnio pogryzam kawałek ciastka albo cukierka. W sumie waga drgnęła o kilogram w dół, a to raczej mało. Powinnam więcej ćwiczyć a mi się nie chce... Przydałyby mi się tabletki redukujące apetyt.

mała mi 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 7 Lipiec 2007, 22:15   

Jedząc mniej spowalniamy metabolizm, przez co nie chudniemy, a jak zrezygnowane wracamy do starych nawyków żywieniowych to tyjemy i błędne koło się zamyka.
Trzeba jeść 4-5 posiłków dziennie, tylko mądrych, ruszać się i nie jeść pustych słodyczy.
I uważać wbrew pozorom z owocami, bo mają dużo cukru, uważać też z sokami owocowymi i rozcieńczać je wodą.
Midian a colę możne pić light ;)

Magduś 
Gaduła

Wysłany: 7 Lipiec 2007, 22:32   

Oprócz tego co napisała mała mi, a ze wszystkim tym się zgadzam ;) to dodam jeszcze, że najlepiej pić niegazowaną wodę mineralną, jeść rzeczy bogate w błonnik, a co przede wszystkim - nie jeść na siłę, tylko tyle, ile trzeba.

Aha, ja bym coca coli light nie polecała ze względu na te niezdrowe i wstrętne słodziki, aspartam itp.

Odpowiedz do tematu