Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 17:41
A przypomniało mi się, ze jak byłam młodsza to zbierałam...Emblematy z samochodów. Glupio sie przyznawac ale poprostu zrywalam je i mialam ich dziesiatki.Najwiecej Forda, Fiatów,BMW,Mercedesy tez nie nalezaly do rzadkosci, duzo Oplów,Daweo,Volswagenów i jakieś pojedyńcze np.Seaty czy Citroeny.
Teraz nigdy bym sobie na takie cos nie pozwoliła.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
A przypomniało mi się, ze jak byłam młodsza to zbierałam...Emblematy z samochodów. Glupio sie przyznawac ale poprostu zrywalam je i mialam ich dziesiatki.Najwiecej Forda, Fiatów,BMW,Mercedesy tez nie nalezaly do rzadkosci, duzo Oplów,Daweo,Volswagenów i jakieś pojedyńcze np.Seaty czy Citroeny.
Teraz nigdy bym sobie na takie cos nie pozwoliła.
ejjj no własnie na smierc zapomniałam ja zbierałam tabliczki takie zolte co sa na budowie,tez zrywałam miałam kilka znakow drogowych ,ktore zabierałam jak był remont [tata mnie straszyl ze jak ktos zobaczy to bede placic mandat :smt042 ] zawijalismy w plakaty i udawalismy przed police ze niesiem obraz
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 20:39
No dziewczyny nie podejrzewałam ........
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Na moje 17-te urodziny dostałam tabliczkę (nawet wiem skąd chłopaki urwały) do zawieszenia na drzwiach do WC z tekstem
"Uwaga GAZ
nie wchodzić z otwartym ogniem"
Poza tym nagminne było "zwijanie" tabliczek z numerem z tramwaju nr. 18 i wręczanie na 18-tkę. Kiedyś nawet byłam tego świadkiem, ale sama nigdy się nie odważyłam
Hmm jak do mnie do domu przychodzil ktos pierwszy raz to prosilam,zeby sie podpisywal na plycie cd i wieszalam taka w swoim pokoju... uzbieralam tego prawie 40 .. ale teraz juz to odchodzi powoli w zapomnienie.. ale oprocz tego rozne rzeczy potrafie zbierac ..na zasadzie chwilowych pamiatek.. chocby kapsli od tymbarkow czy innych takich... mi to sie wszystko ciagle zmienia
Gość
Wysłany: 16 Sierpień 2006, 10:56
U mnie kiedyś brat wpadl na extra pomysł - poprzynosił z roboty (zawinał) tabliczki fluorescencyjne np z rysunkiem gaśnicy lub z namisem yjscie ewakuacujne... no i powycinaliśmy z tych tabliczek malutkie kwadraciki (z tych części co swiecą) i brat poprzyklejał je na...sufit !!! Po przekatnej pokoju z miejszych kwadracików była "droga mleczna" a na pozostałej powierzchni sufitu gwiazdozbiory np. Wielki wóz, kasjopeja i inne:) Zajebiscie to wygladało po zgaszeniu swiatła! Świeciło chyba z godzinę! Niestety potem mielismy remont i na sufit poszły kasetony a gwiazdeczki zostały pod nimi:( Ale chcialabym zrobić coś takiego w domu mojego narzeczonego, gdzie wkrótce bedziemy mieszkac razem:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum