Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Baaardzo dziwne chwilowe hobby
Autor Wiadomość
rosel 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 4 razy
Wysłany: 8 Luty 2006, 22:39   

tak i wezmy do spółki moją babcię też :lol:

Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego
L.Tołstoj

bijeczka 
Gaduła
a wcale nie prawda

Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 17:41   

A przypomniało mi się, ze jak byłam młodsza to zbierałam...Emblematy z samochodów. :shock: Glupio sie przyznawac ale poprostu zrywalam je i mialam ich dziesiatki.Najwiecej Forda, Fiatów,BMW,Mercedesy tez nie nalezaly do rzadkosci, duzo Oplów,Daweo,Volswagenów i jakieś pojedyńcze np.Seaty czy Citroeny.
Teraz nigdy bym sobie na takie cos nie pozwoliła. :oops:

"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."

reenatka 
Tu już tylko odwyk może pomóc

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 17:47   

Bija to małe złodziejskie nasienie 8)

"ZE SPRZĘTEM NIE JESTEŚ DLA NIKOGO WZOREM! JEŻELI WALCZYSZ - RÓB TO Z HONOREM"

d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 18:32   

bijeczka napisał/a:
A przypomniało mi się, ze jak byłam młodsza to zbierałam...Emblematy z samochodów. :shock: Glupio sie przyznawac ale poprostu zrywalam je i mialam ich dziesiatki.Najwiecej Forda, Fiatów,BMW,Mercedesy tez nie nalezaly do rzadkosci, duzo Oplów,Daweo,Volswagenów i jakieś pojedyńcze np.Seaty czy Citroeny.
Teraz nigdy bym sobie na takie cos nie pozwoliła. :oops:

ejjj no własnie :!: na smierc zapomniałam :!: ja zbierałam tabliczki takie zolte co sa na budowie,tez zrywałam :lol: miałam kilka znakow drogowych ,ktore zabierałam jak był remont :lol: [tata mnie straszyl ze jak ktos zobaczy to bede placic mandat :smt042 ] zawijalismy w plakaty i udawalismy przed police ze niesiem obraz :D

Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 19:51   

mój kolega zwinął kiedyś z budowy tabliczkę "strefa pracy żurawia" i powiesił sobie nad łóżkiem :twisted: :lol:

d(Rr)r 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 20:02   

Mimiru napisał/a:
mój kolega zwinął kiedyś z budowy tabliczkę "strefa pracy żurawia" i powiesił sobie nad łóżkiem :twisted: :lol:

Mimiru,własnie o takich mowie :lol:
"prace na wysokości " i tym podobne :D

bijeczka 
Gaduła
a wcale nie prawda

Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 20:39   

No dziewczyny nie podejrzewałam ........ :lol: :lol: :lol:

"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."

greenmiau 
Zadomowiony użytkownik

Wysłany: 25 Kwiecień 2006, 11:32   

Na moje 17-te urodziny dostałam tabliczkę (nawet wiem skąd chłopaki urwały) do zawieszenia na drzwiach do WC z tekstem
"Uwaga GAZ
nie wchodzić z otwartym ogniem" :D
Poza tym nagminne było "zwijanie" tabliczek z numerem z tramwaju nr. 18 i wręczanie na 18-tkę. Kiedyś nawet byłam tego świadkiem, ale sama nigdy się nie odważyłam :)

Lilka1122
Użytkownik wciąga się

Wysłany: 16 Maj 2006, 15:53   

Hmm jak do mnie do domu przychodzil ktos pierwszy raz to prosilam,zeby sie podpisywal na plycie cd i wieszalam taka w swoim pokoju... uzbieralam tego prawie 40 .. ale teraz juz to odchodzi powoli w zapomnienie.. ale oprocz tego rozne rzeczy potrafie zbierac ..na zasadzie chwilowych pamiatek.. chocby kapsli od tymbarkow czy innych takich... mi to sie wszystko ciagle zmienia :D

Gość

Wysłany: 16 Sierpień 2006, 10:56   

U mnie kiedyś brat wpadl na extra pomysł - poprzynosił z roboty (zawinał) tabliczki fluorescencyjne np z rysunkiem gaśnicy lub z namisem yjscie ewakuacujne... no i powycinaliśmy z tych tabliczek malutkie kwadraciki (z tych części co swiecą) i brat poprzyklejał je na...sufit !!! Po przekatnej pokoju z miejszych kwadracików była "droga mleczna" a na pozostałej powierzchni sufitu gwiazdozbiory np. Wielki wóz, kasjopeja i inne:) Zajebiscie to wygladało po zgaszeniu swiatła! Świeciło chyba z godzinę! Niestety potem mielismy remont i na sufit poszły kasetony a gwiazdeczki zostały pod nimi:( Ale chcialabym zrobić coś takiego w domu mojego narzeczonego, gdzie wkrótce bedziemy mieszkac razem:)

Odpowiedz do tematu