Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 18 Marzec 2008, 22:13
o mniej więcej. tylko te jakoś mało specjalne są. bywają ładniejsze
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 20 Marzec 2008, 17:24
ale mozesz je pewnie na gola stope wkladac, co? jak tak to warto taka cene zaplacic
mi sie gladiatorki podobaja, do slicznie pomalowanych paznokci u stop? super
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 28 Gru 2005 Posty: 931 Skąd: z miasta Złego ;]
Wysłany: 20 Marzec 2008, 18:19
ja w sumie nie wiem jak mam z tymi gladiatorkami. nie są niby takie najgorsze, ale nie zachwycają. choć to pewnie zależy od stopy i buta. np. ja w tych co wkleiłam bym wyglądała tragicznie. mam chudą, drobną stopę a te buty masywne są, może gdyby były delikatniejsze.
170 zł. to taka moja górna granica za buty letnie ale są prześliczne, więc rozumiem doskonale czemu się szarpnelaś. ale sobię mysle, że jak porządne buty to chyba warto wydać więcej i mieć pewność co do jakości.
_________________ Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum