czy jest gdzies topic o butach? bo ja wlasnie musze jakies kupic na wiosne i kompletnie nie mam pomyslu jakie czy moge prosic o pomoc? mozecie wkleic swoje propozycje, jakie buty macie lub chcecie miec?
Ja jako butowa maniaczka nie bardzo mam co zaznaczyć, bo buty mam różne
Chciałabym chodzić w butach na wysokich obcasach z powodów wiadomych, ale z wygody nie zdarza mi się to zbyt często.
Sięgając pamięcią do zeszłego roku chyba najwięcej chodziłam w balerinkach na malutkim obcasie i kokardką z przodu. Pewnie w tym roku też będę.
A tak najbardziej to lubię sandałki i klapki wszelakie
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 26 Luty 2007, 16:06
a ja ciągle biegam w szpilkach i na wyokich obcasach, latem także
no tylko na plażę nakładam klapki i na wiosnę czasem adidaski ale to rzadziej, za to na treningach ćwiczę w specjalnych do tańca adidaskach żeby chociaż wtedy nogi mi odpoczęły i się amortyzowały
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2255 Skąd: Radom
Wysłany: 26 Luty 2007, 21:58
Uwielbiam sportowe buty, niema nic wygodniejszego niz porzadne adidaski na obcasach bola mnie bardzo nogi i daleko zazwyczaj w nich nie zajde a do innych jakos nie pasuje nawet na zime mam takie cos ala sportowe-zimowe butki, na plaskiej podeszwie
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5178 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 27 Luty 2007, 18:09
ja uwielbiam balerinki, ale ciągle nie mogę sobie znaleźć żadnych "dla mnie". kiedyś kupowałam, ale każde mnie obcierały
dziś znalazłam śliczne, brązowe, wiązane
ale najczęściej to chyba na wiosnę chodzę w sportowych
edit:
aaa, i w mokasynkach!
mam jedne czarne i jedne białe
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 28 Luty 2007, 09:27
czółenka na niskim i wysokim obcasie noszę.
teraz na wiosne chcę kupić sobie czerwone na wysokiej szpilce... już tu o tym pisałam.
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum