Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 29 Styczeń 2006, 20:50
ja też słyszałam o tym zabobonie... i w sumie nie suszę
a ja lubię zbierać słoniki porcelanowe ale nie żeby kolekcjonować...mam już kilka w tym 1 białego od misia
za to moja mama ma bzika na punkcie szkła takiego artystycznie powykrecanego...i kryształów i wszelkich figurek... mam tego cały dom w różnych kolorach i wielkościach
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 29 Styczeń 2006, 20:52
jedyne co kolekcjonuję to kosmetyki... jak już kiedyś pisałam - sentymentalna nie jestem:P
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 29 Styczeń 2006, 21:04
Ja ususzylam swoja wiazanke slubna (biale roze) i lezala na szafie do momentu kiedy Bianka na nia wpadla (dla niewtajemniczonych- moj kot) no i pare lebkow rozanych odpadlo. ale nadal jestesmy razem
Ja tez tylko kosmetyki zbieram, no i bilety kinowe wklejam do kalendarza, ale to jedyna zbedna kolekcja
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2 Luty 2006, 21:08
A ja powiem tak , zbieram wszystko. konkretnie nic nie wyrzucam, co kupie czy mi zostanie jakies bilet, kartka no cokolwiek , gwozdzil to poprostu chowam i dlatego mam taki smietnik.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3786 Skąd: warszawa
Wysłany: 2 Luty 2006, 23:09
ja mam takie pudełeczko, gdzie trzymam wszystkie rzeczy, które z czymś mi się kojarzą. i tam mam wszystko: jakieś bilety z kin, koncertów, stare zdjęcia, pocztówki, ususzone kwiatki, nawet szkiełka z zepsutych okularów przeciwsłonecznych.. sentymentalna taka jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum