ja tez zbieram różne pamiątki z wycieczek
ale kolekcjonuje kubki, ale nie takie co w sklepie mozna kupic... różnych firm np Tchibo, Pizzy Hut, Z mojego poprzedniego Banku
A najpiękniejszy dostałam od Kikkera
Jak bede miała kabelek do telefonu to zrobie zdjecie i wkleje Dzieki Kikuś
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 5 Luty 2006, 00:52
Ja tak samo, tylko trzymam byle gdzie. Wlasnie dlatego ze jak pozniej przez przypadek znajde to wracaja wspomniennia. I ogolnie zawsze mysle ze do czegos mi sie to przyda,choc na dzien dzisiejszy nie widze szczegolnego zastosowania.
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Oczywiście ja tez takie śmieci zbieram Podczas ostatnich porządków wszystkie wrzuciłam do pudełka po butach i jest ok Tyle, ze więcej się już ich tam nie zmieści.
A tak poza tym to w tym momencie niczego tak zazarcie nie zbieram
Ogólnie lubię posiadać fajne książki, tak samo jest z filmami - przegrywam, drukuję okładkę i wkładam na półkę te fajne na dvd, choćbym nawet miała już ich nie oglądać. Mam też wszystkie numery cosmopolitan z ostatnich 3 czy 4 lat. Takie pierdoły
Ja mam taką wieeelką sentymentalną kolekcję rzeczy,które kojarzą mi się z jakimiś wydarzeniami z przeszłości. Można tam znależć dosłownie wszystko - bilety każdego rodzaju (autobusowe,tramwajowe,z kina,z koncertów i setki innych),pocztówki,jakieś paragony,karteczki z przeróżnymi zapiskami (np. z listą zakupów!),zawleczki od puszek,kapsle,papierki po batonikach,opakowanie od frytek,jakieś kamyczki,muszelki i ususzone kwiatki,samochodzik-zabawkę i sto tysięcy innych rzeczy.
Jakoś nie mogę tego wyrzucić...
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 24 Marzec 2006, 20:25
mam pewną szufladę, do której zawsze wszystko co jest na biurku niepotrzebne wrzucam... odkryłam stworzoną z bałaganiarstwa kolekcję biletów miesięcznych, metek z ciuchów i ołówków (co najgorsze te ołówki są własnością ludzi z mojej grupy )
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
mam pewną szufladę, do której zawsze wszystko co jest na biurku niepotrzebne wrzucam... odkryłam stworzoną z bałaganiarstwa kolekcję biletów miesięcznych, metek z ciuchów i ołówków (co najgorsze te ołówki są własnością ludzi z mojej grupy )
ja nie wiem jak to sie dzieje,ale mm juc 5 par nieswoich nozyczek
buty! chociaz ostatnio odkopalam stara kolekcje znaczkow taty, powoli ja powiekszam. znalazlam tez stare naklejki na laptopa, ktore wykonywalam sama, znudzona codzienna szaroscia, zamierzam powklejac je w ramki i zrobic wystawe u siebie w pokoju. teraz nadal kolekcjonuje takie naklejki, niestety codzienna praca zabiera mi duzo czasu i ide na "latwizne" i zamawiam takie gotowe naklejki z internetu, niedawno weszly w obieg sa swietne, nie umywaja sie do moich dziel, chyba firmy g-clube lub g-cube, nie pamietam dokladnie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum