Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 3187 Skąd: warszawa
Wysłany: 9 Styczeń 2010, 11:48
Może ta biegunka, to reakcja na to, co dostał w tych zastrzykach? Cóż, nie zostaje nic innego, jak poczekać na kontrolę. Ale może przez weekend się wszystko ustabilizuje.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 9513 Skąd: warszawa
Wysłany: 10 Styczeń 2010, 00:34
dzisiaj ciocia mi uświadomiła, że Tymon mógł mieć to już od dawna, bo "saneczkuje" odkąd pamiętam.. saneczkuje, czyli "jeździ" tyłkiem po dywanie. a takie saneczkowanie jest właśnie symptomem tego, że coś mu tam przeszkadza.
_________________ i've been told / told you only find it once in a lifetime
so you better hold/ hold on stronger than ever
like it's the last time
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 11 Styczeń 2010, 12:25
Mój mi właśnie obszczał nową, zamszową torebkę i starą zamszową dużą też (leżały jedna na drugiej).
jak się "pierze" zamsz prawdziwy?
ale jestem wściekła... aż się boję mamie mówić, bo dostałam ją od niej na Gwiazdkę i ciągle mi mówi, żeby nie kłaść torebek na ziemi, właśnie dlatego
Pomogła: 5 razy Wiek: 24 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 13112 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 11 Styczeń 2010, 12:28
Ala, on jest złośliwy On tak robi, jak np. się z Ziutą bije a ja na niego krzyczę za to
do tego nasz pies ostatnio narobił na środku w kuchni (nic nie piszczała, że chce wyjść), a dziś zarzygała dywan w salonie
oszaleć można z tymi zwierzakami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum