Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 2 Kwiecień 2006, 11:22 Koty
Moze przeniesiemy ten kawalek z humoru o kotach i rozpoczniemy tu temat dla uwielbiaczy kotow
Takie tam historyjki co nasz kot dzis zrobil, jak o niego dbac itd
[nie uznajemy wypowiedzi typu " a ja nie lubie kotow" i to jest topik tylko dla uwielbiaczy kotow, w przeciwnym razie lincz
Ja tu ponownie zacytuje pewne powiedzonka o kotach:
* If we treated everyone we meet with the same affection we bestow upon out favorite cat, they, too, would purr
* An ordinary kitten will ask more questions than any five year old child
* Most cats, when they are out want to be in, and vice versa...simultaneusly
* Cats are absolute individuals, with their own idea about everything
* The only mistery about the cat is why it ever decided to becoma a domestic animal
* There is nothing sweeter when at sleep, nothing brisker when in motion
* The cat is above all a dramatist
* A cat is a lion in a jungle of small bushes
* If you want to know the character of your boyfriend, find out what his cat thinks of him [moja Bianka jest zakochana w T]
* Beetwin naps, cats often yawn, strech and search for a location for their next nap
* All animals are equal, but cats are more equal than the others
no i dodam zdjecie mojej milosci:
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
no aj jeszcze troche poczekam na zakocenie. Na razie zbieramy fundusze i zmianiamy mieszkanie.
W kazdym razie będzie chłopiec i dziewczynka, najlepiej rodzeństwo: ona to Lulu, on to.... Seth? nie wiadomo jeszcze
jak macie jakies pomysły to chętnie poczytam
Tutaj link do świetnej stronki o zabezpieczeniach okien i wszystkich fachowych rzeczach - bardzo sobie cenię tą stronę
A tu forum dla miłośników kotów gdzie bardzo rzeczowo odpowiedza na wszystkie pytania, nawet jest jeden wątek gdzie odpowiada weterynarz
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Nigdy nie lubilam kotów, bo zawsze przede mna uciekały :smt090
nigdy nie spotkalam takiego kotka, ktory by przyszedl i sie do mnie przykleil, pomruczal i ocieral :smt085
dlatego jakos nigdy nie czulam sentymentu do kotków.. wole pieski
Nigdy nie lubilam kotów, bo zawsze przede mna uciekały :smt090
nigdy nie spotkalam takiego kotka, ktory by przyszedl i sie do mnie przykleil, pomruczal i ocieral :smt085
Szkoda, że nie spotkałaś kota mojej koleżanki Behi potrafi wleźć ci na kolana kiedy siedzisz pijesz herbatę i rozmawiasz zwinie się w kłebek i zacznie mruczeć. I w ogóle się nie boi obcych - o wszystkich tak samo się ociera
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2981
Wysłany: 2 Kwiecień 2006, 17:13
Nixie napisał/a:
Kocham koty, to są najfajniejsze zwierzatka według mnie, szkoda, że nie mogę mieć;(
też tak mogę napisać
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Ja kocham moje kotka (innych, niektórych troche się boje czasem) . Moj kotek ma na imię Amelia i jest z ,,domu kota". Jest szalony, ma już prawie 2 lata, a zachowuje się jak mały kotek. Wszędzie chodzi ze swoją małą pluszową myszką na sznurku, lub czarnym długim sznurkiem te 2 zabawki towarzyszą je podczas snu, jedzenia, zabaw...dziwny ten mój kot. Gdy się do niej coś mówi to ona słodko odmiałkuje do wszystkich się łasi i jest strasznie niezgrabna, nie spada na 4 łapy, lewdo gdzieś się wgramoli i nie przechodzi przez drzwi jeśli sa delikatnie uchylone (dla mniej muszą być otwarte )
W sumie.. chcialabym takiego kotka.. do tej pory spotykałam same dachowce, dzikusy, ktore nawet nie daly sie poglaskac i wytarmosic porzadnie..
Tu zdjecie kotki mojej kuzyki -Kleopatry (razem z yorkiem tofficzkiem). Jest cała czarna i dzika.. ostatnio mnie neizle podrapaął jak chcialam ja pogłaskac.. poza tym gryzie i jest .. taka no.. niebardzo..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum